Dag 13 – Lägermästerskap och Sorg

Dagen började som vanligt, vi blev väckta kl 7.30 och hade morgongympa 7.40. Sen åt vi frukost och klockan 9 åkte vi till LM (läger mästerskapen), det var långdistans. Tävlingen var nästan på samma ställe som den andra träningen vi hade på lägret. Killarnas bana var 6.2 km lång och tjejernas 5.1km.

Efter tävlingen åkte vi tillbaka till stugorna och duschade, sedan åt vi lunch.

Skrivet av Oscar Björneklett

På eftermiddagen hade vi konfaläsning som handlade om sorg, död och förlåtelse. Varför händer vissa saker? Varför dör unga? Finns det verkligen en gud? Kan man förlåta allt? Varför ska man förlåta folk? Sådana frågor kan man tänka i situationer som har med sorg och död att göra. Sedan planerade vi lite inför konfirmationsdagen och vi tänker inte avslöja några planer alls.

Efter väldigt mycket prat, diskussioner och planerande så hade vi kartgenomgång efter konfaläsningen med David Andersson, landslagslöparen som hade sprungit våran bana och berättade hur han tänkte och vilka vägval han tog. Efter middagen som bestod av Kyckling med ost och tacos som topping och potatisgratäng. Sedan var det lite dödtid innan vi hade en till mysig kvällssamling med sång.

Skrivet av Axel Forshällen

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.