Information upptaktsträff

Upptaktsträffen lördagen den 19 oktober (i samband med Daladubbeln) kommer hålla på mellan klockan 17-19.

Vi väntar fortfarande på bekräftelse av den lokal vi önskar hyra och meddelar om var den kommer att genomföras så fort vi får besked. Målet är att hålla till på promenadavstånd från Hälsinggårdsskolan/Haraldsbogymnasiet (där majoriteten av deltagarna bor under helgen).

Du tar dig dit på egen hand, men om du har svårt med transporter kan du kontakta David (david@konfirmationsalen.com) så försöker vi hjälpa dig att komma dit.

På träffen kommer vi att presentera oss för varandra, såväl konfirmander som ledare. Vår präst Båt-Lena Ekman och/eller Dan Bekking kommer att hålla i övningar och delvis informera kring den kyrkliga biten av konfirmationslägret. Föräldrar är också hjärtligt välkomna att delta under samlingen! Det kommer naturligtvis också finnas möjlighet att ställa frågor om funderingar inför sommarens läger. Du som konfirmand behöver inte förbereda dig inför samlingen på något särskilt vis utan ta bara med dig ett glatt humör.

Vi ledare ser med stor glädje fram mot att få träffa dig och alla andra konfirmander!

Kallelse kommer att skickas ut per epost så fort vi fått klart med lokalen.

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.