Sista info inför helgens upptaktsträff

Hej konfirmander och föräldrar!

 

I dagarna skall ni ha fått ett brev hem på posten med information gällande upptaktsträffen på lördag kväll i Falun.

Brevet går även att läsa här som pdf.

I brevet står det att vi skall hinna vara klara till discot som börjar kl. 21. Nu är det egentligen så att “stora discot” är rekommenderat för deltagare över 15 år, vilket ju ingen av er ännu är. Om man har beställt biljett till “lilla discot” finns möjlighet att byta band till det stora ute på arenan på lördagen. Dock rekommenderar vi er alla att prioritera konfa-upptakten detta år och sedan satsa på det stora discot nästa år istället.

I vilket fall skall mötet vara klart till kl 20:45 enligt plan.

 

Vi ses till helgen!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.