Den 23/6 2014

Tjatja Bloggen.

Vi började dagen med att som vanligt gå upp ca: 07.15. Vi började med morgonaktivitet som hette ”dunken” eller ”burken”. Efter frukosten så bytte vi om till träning. Som idag var keps-OL. Det var kul och vissa tävlade med varandra. Till ex: Walter och Hannes mot Hugo Lilieström och Gustav J. Som faktiskt resulterade i en seger för team Walter & Hannes. Vilket inte skapade allt för glada miner hos förlorarna. Tronskifte?

Samlingsplats på dagens keps-ol. En kort vila innan det är dags att sticka ut och springa igen!

Samlingsplats på dagens keps-ol. En kort vila innan det var dags att sticka ut och springa igen!

Efter träningen var det lunch. Lasagne var dagens rätt, vilket många tyckte om. Efter maten fick vi lite tid att slappna av fram till konfa-läsningen, där det var en bedårande låtsas-vigsel mellan två konfirmader. Efter det väntade en tipspromenad uppför ”Väggen” på hundfjället, det var väldigt jobbigt, det var lite farligt när en viss konfirmand (Hannes), råkade lossa en sten som rullade ner för backen i hög fart, den var nära att krossa ett par av de andra konfirmanderna. När vi hade nått toppen fikade vi lite och gick igenom svaren på tips-rundan. Sedan gick vi tillbaka för att duscha ännu en gång.

 Men tre konfirmander bestämde sig för filma en sketch till konfirmationen. Men fyra oväntade gäster kom med på inspelningen.

Sedan väntade festmåltiden, kebab med pommes, Klaus hade överträffat sig själv igen. Under middagen fick vi en chockerande nyhet, alla skulle städa, packa ihop och flytta till andra stugor, nya rumskamrater och stugkamrater väntar. Alla är nyfikna fast lite upprörda över nyheten eftersom de har lärt känna sina stugkamrater så väl.

Nu väntar inflyttning och kvällsandakt innan vi lägger oss klockan 21.49, vi går och lägger oss tidigare eftersom några har kommit sent till någonting, även fast de hade en tid att passa.

PS; vänliga hälsningar till Bamse och Brummelisa ;)

av. Hannes och Nils.

Idag fick konfirmanderna sina OLkonfa-träningströjor!! Detta förevigades med ett gruppfoto innan dagens träning!

Idag fick konfirmanderna sina OLkonfa-träningströjor!! Detta förevigades med ett gruppfoto innan dagens träning!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.