24/6-2014

Tja Tja bloggen!

 Nu har vi kommit till rätta i de nya stugorna. Tjejerna fick killarnas stugor och killarna fick tjejernas, förutom mixstugan.

Dagen började med en morgonaktivitet klockan 07:30. Vi fick välja om vi ville packa upp våra saker eller chilla en kvart till.

En vacker cykeltur upp till dagens träning!

En vacker cykeltur upp till dagens träning!

Efter det åt vi frukost och sedan packade vi väskorna inför träningen. Vi cyklade dit och sedan fick vi välja att springa en bana som var 5,8 km eller 3,6 km. Banorna gick både på fjället och i skogen. Syftet med träningen var riktningsförändringar. Sedan cyklade vi tillbaka för att duscha och skynda oss till maten. Kocken-Klaus serverade kyckling med ris. Mmm….

 Efter maten stod konfaläsning på schemat. Det var inte riktigt som det brukar vara. Vi diskuterade i kill- och tjejgrupper om respekt för varandra och inte ge igen om någon gör något och vart gränsen går. Vi diskuterade också om vad vi vill göra nu sista veckan för att få en extra speciell vecka att minnas. Efter det delades vi in i fyra grupper varav två var med bara tjejer och två med bara killar. Då gick vi till olika stationer och gjorde lite olika övningar, diskussioner och skrev ner frågor som vi ville att killarna skulle svara på och tvärt om. Vi planerade också inför kvällens mässa. Det var roligt och intressant. :D

 Och så kom vi till den efterlängtade stunden många länge väntat på: HEMKÖP

Där shoppade många loss, vissa mer och vissa mindre. ;)

IMG_1786

Sofia forcerar över bäcken till ettan (Foto: Emma P)

 Klockan 18:00 var det dags för middag. Nu bjöd Kocken-Klaus på bakad potatis och korvgryta. Annorlunda kombination tyckte de flesta.

Sen hade vi mycket tid förens vi skulle ner till kyrkan för förberedning inför kvällsmässan då temat var kärlek. Mässan blev lyckad och nu väntar en övernattning i kyrkan för de som vill. (Finns även vissa som sover kvar i stugorna)

 Imorgon väntar en intensiv men rolig dag!

 Puss&Kram /Sofia B & Amanda B!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.