25/6-2014

Tjeena bloggen

Dagen började med att vi vaknade runt 7:15 sedan gick vi ner till kyrkan, där vi hade yoga. Våra kroppar var stela och alla var trötta så därför blev det ganska jobbigt. Sen åt vi frukost som vanligt.

Sedan hade vi ett stort val framför oss, vi fick välja mellan att springa en tuff långdistans på fjället som var 13 km lång, myrlöpning, kort orienteringsbana bland myrarna och de lataste fick möjligheten att vila. Vi som orkade ut på fjället hade det bara bra men väldigt jobbigt och alla andra verkar ha haft det bra också. Vissa var ute så länge att de inte hann till maten(Olof). Klaus levererade som vanligt med pannkakor och gulaschsoppa. Vi fick äran att diska idag men eftersom att inte en utav oss inte(Walter) hann duscha fick Lukas göra det mesta.

På konfaläsningen såg vi på film, denna gång såg vi Passion of the Christ.

Den handlade om Jesus sista dagar. Vi tyckte den var lite långtråkig för att det inte hände så mycket.

Sedan diskuterade vi filmen och vi fick svara på några frågor om filmen. Sen hade vi en rast på ungefär en och en halv timme och

Fullt ös på dansgolvet!!

Fullt ös på dansgolvet!!

då passade några på att gå till den nyligen öppnade pizzerian bredvid Hemköp sen gick dom in på hemköp och köpte en pizza till. Sen var det dags för mat, det var pizza, men då var de redan mätta så de orkade inte äta så mycket.

Nu är det dags för Disco på Värdshuset och därefter en andakt i kyrkan innan det är dags för att sova 22:30.

De forna rumskompisarna Lukas och Walter

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.