27/6 – 2014

Hej bloggen!

Bilder från några av konfirmandernas filminspelning.

Bilder från några av konfirmandernas filminspelning. (Foto: Alice Nordström)

Idag var det första tävlingsdagen. Vi började med frukost 7.30 för att vid 8.20 åka med Hasse ner till Transtrands kyrka för lite info inför konfirmationen på måndag. Där fick vi öva på att gå in och ut. Vi tränade också på att gå fram till altarringen. Sedan när vi var klara fick vi gå upp till prästgården och pröva våra kåpor. Där fanns bland annat ett lekrum för barn där många var och hade kuddkrig och liknande saker. Efter det hoppade vi in i bussen igen för transport tillbaka till Tandådalen för lunch. Idag hade Klaus lagat panerad fisk med kokt potatis. Efter lunchen gick några ut för att filma inför redovisningen. Det var ganska blöt och lite kallt men dem fick i alla fall något gjort. Vid tre tiden så var det dags för mellis på världshuset. Där serverades det mackor och ägg. Efter mellisen så gick en efter en iväg till tävlingen. Där cyklade en konfirmand in i en soptunna för att han hade fått sin bricka av en klubbkamrat och sedan släppt styret för att byta hand och styrde rakt på en soptunna.

Det var 1000m till en lift vid namn ”väggenliften” som vi skulle ta oss upp för. Vi hade fått info om att vi skulle ta minst 45 minuter på oss till start eftersom liften medför köer. Men eftersom vi startade tidigt så var det en liten kö som tog kanske 5 min. När Jag(Gustav) kom upp så insåg jag att vi hade en halvtimma till start. Vi kanske gick i det tidigaste laget.

Ute på min bana var det väldigt mycket nerför. Förutom tredjesträckan som gick upp för en liten slalombacke. Min bana tog ungefär 15 minuter för mig att ta mig ner för en 2.6 km bana.

H-14 bana var på 2km det var bara nerför på den banan, det man behövde göra på den banan var att kolla vart kontrollen skulle sitta så var det bara att titta ut för backen så såg man nästan kontrollpunkten så då var det bara att springa på allt man hade :), så kom man bra till i resultatet.

Gustav F och Rasmus :):):):)

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.