Lördagen den 28, dan före dan före doppardan!

Hej bloggen!

Idag var det frukost mellan kl 08 – 09, man fick välja själv beroende på när man startade. När man ätit klart åkte vi till tävlingen när det passade för var och en. Det var kallt och dimmigt fram till typ 12. Efter tävlingen var det hem och duscha men framför allt värma iskalla fötter!

Klockan 16 var det träning inför redovisningen på Experium. När vi gått igenom det en gång och gått igenom hur man ställes sig upp och sitter ner snyggt fick vi rast tills middagen. Idag är det pastabuffé för oss och för alla på 3+3. Det är VÄLDIGT lång kö så vi sitter och skriver på Alice telefon nu! Om vi kan få någon mat någon gång ska vi spela brännboll mot dom från återträffen.

Hejsvejs bloggen!

//Elin H och Alice!

 

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.