Tisdagen den 23 juni

Yoyo! Idag var det en rätt så klen väckning, man vaknade knappt. Efter väckningen var det frukost direkt, eftersom att vi hade fått sovmorgon. Frukosten var bra som vanligt. Sen var det fritid och sen konfaläsning i värdshuset. Vi pratade om guds tio bud, och så fick vi komma på tio egna regler om vi skulle kraschlanda på en ö i stilla havet. Sen var det lunch, vi fick pastagratäng och guklaus soppa.

Efteråt skulle det vara myr-OS, men ledarna fegade ur eftersom att det skulle regna och åska. Istället fick vi välja mellan att springa och titta på en film. Filmen var konstig, den hette The Village. Efter filmen åt vi middag, det var potatis och ugnsbakad falukorv. Under middagen ringde Felix telefon som låg i hans jacka som hängde på hans stol, och då sa han ”Vem Fan har samma telefonsignal som mig?” då sa vi andra att det var hans telefon som ringde. Då svarade han ”vart är den?”, och då sa vi att den var i hans jacka. Och nu ska vi gå på gudstjänst.

Dagens Björn: ”Om filmen är läskig så rår jag inte för vad som kommer ur min kropp”

 

Puss till er alla! Ingmar, Johannes (Swagasaurus Rekt) och Elin.

Dagens konfaläsning!

Dagens konfaläsning!

Filmmys!

Filmmys!

Filmmys!

Filmmys!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.