Fredagen den 26 juni

I dag vaknade vi av att det luktade bränt i hela stugan och vi trodde ett tag att det brann, men det var bara en av ledarnas dåliga väckningsmetoder. Efter det så åt vi frukost innan vi tog bussen in till Transtrandskyrka för att träna inför konfirmationen och prova kåpor. I kyrkan fick vi träna på att knäböja på en bänk och sätta oss och ställa oss upp i en “våg”. Sedan fick vi lite kort information om hur konfirmationsgudstjänsten skulle gå till. Medans vi väntade på bussen fixade Dan lite lekar som gick ut på att samarbeta inom lagen. Sedan åt vi en näringsrik lunch som idag bestod av korvstroganoff och ris. Efter lunchen hade vi en fri eftermiddag då vi fick göra vad vi ville fram till tävlingen. Många passade på att vila upp sig i sina stugor inför kvällens tävling.
Senare på eftermiddagen så gick vi för att ta en fika i värdshuset tillsammans med de på återträffen, de från förra årets konfa. Vi fick mackor, fil och VÄÄÄLDIGT goda “kyrkbullar” innan vi bytte om och åkte buss till tävlingen som var i östra Tandådalen. Somliga sprang bra medans andra bommade rejält, och andra sprang väldigt bra. Det blev några topp placeringar, två andra platser, en fjärde och Mattias och Hanna vann sina klasser….(hur många det var i deras klasser är oklart). Av konfirmand killarna hade Lucas bäst spurt med 32s. Utav tjejerna var Moa snabbast på upploppet med 36s.
Efter tävligen fick vi matlådor och på vägen hem stannade bussen vid Tandådalens enda öppna pizzeria som hade öppet lite länge bara för oss så att vi kunde äta. De fick en massa kunder.
Några av er kanske inte förstår vad ‘Dagens Björn’ är. Det är så att en kille på detta läger, som heter Björn, ÄR väldigt rolig och han säger en massa roliga saker. Ibland kanske det inte verkar roligt när man läser det men vi kan försäkra er om att det va roligt när han sa det. Och det är vi som samlar hans citat. Det är världens skönaste kille.
PS. Idag har vi samlat pant värt ca 71kr i våra stugor.

Dagens Björn:
Vilken tid hade du?
“Men Björn vi springer inte ens i samma klass”
Men jag tävlar mot ALLA

Tindra, Felix och Frida V

 

Träning inför konfirmationen!

Träning inför konfirmationen!

Viktor B, Björn och Felix var taggade inför dagens tävling!

Viktor B, Björn och Felix var taggade inför dagens tävling!

Förra årets konfirmander är på besök i helgen!

Förra årets konfirmander är på besök i helgen!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.