Måndag 11 juli

Hejsan hejsan!

I morse blev vi som vanligt väckta klockan 7.10 och nästan alla var på plats när morgongympan skulle börja. Vi körde pepparkaks-kull och efter ett tag började det spöregna och alla sprang till frukosten. Klockan 9 var det dags för avfärd till dagens träning för halva gruppen och konfa-läsning för andra hälften. Träningen var keps-ol sprint vid Hundfjället, man sprang 2 och 2 och skulle turas om att lägga ut och plocka in en keps från olika kontrollpunkter.

Dagens konfa-läsning handlade om kärlekspärlorna. Vi fick dela in oss i tjej-och killgrupper. Det började med att ledarna la ut 6 olika kort med namn och en ögonfärg på. Tjejerna hade killnamn och killarna tjejnamn. Man skulle då välja vem man helst skulle vara tillsammans med. Sedan byggdes det på med kort som beskrev utseende, personlighet, intressen, familj och vänner osv. Och efter varje nytt kort som kom fick man ändra till en annan person om man ville. Det blev lite roligt då en kille fick både ölmage och snygg kropp, en var tjock men även body-builder och en tjej var body-builder, rökte och brände hembränt. Vissa grupper hann även med att bygga sin egen drömkille/-tjej. Vi fortsatte sedan jobba i grupperna och tjejerna skrev frågor till killarna som dom sedan fick svara på och tvärt om.

IMG_4767

Några konfirmanders drömkille...

Några konfirmanders drömkille…

Till lunch fick vi schnitzel med potatis och bea-sås som var väldigt gott. Efter lunchen bytte vi grupper. Idag hade vi städdag eftersom vi skulle byta stugor, så under hela dagen har folk städat i stugorna som var lite olika rena. Killarna som hade haft after-run i bastun hade o’boy på bastudörren och marie-kex på bastugolvet.

Thea och Tilda: mästerstädarna!!

Thea och Tilda: mästerstädarna!!

På eftermiddagen när ena gruppen kom tillbaka från konfa-läsningen hittade dom sin stuga i kaos. Några från andra gruppen hade varit inne i stugan och vänt upp och ner på stugan. Allt från att stoppa kuddar i frysen till att hänga strumpor i lamporna och byta plats på alla tavlor.

Till middag fick vi fläskgryta med potatis. Vi hade ingen kvällsaktivitet för att få mer tid till att städa. Idag hade vi ingen kvällsandakt utan en lite längre kvällsmässa med nattvard. Efter mässan sprang alla till stugorna för att hitta vart dom skulle bo.

Efter träningen sprang Nils, Ludvig, Andreas och Tilda lite extra bort mot väggen. Då kom dagens Ludde:

Vi sprang upp mot väggen men det var så brant så man gick in i väggen.

Vi ledare bjuder även på en groupie dagen till ära, frågan är bara vad Fredrika håller på med...?

Vi ledare bjuder även på en groupie dagen till ära, frågan är bara vad Fredrika håller på med…?

/Ida, Lotten och Nils

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.