Tisdag 12 Juli

Tja bloggen!

Nu har vi installerat in oss i dom nya stugorna. Vi fick lite sovmorgon på grund av stugbytet ( men några stugor hade vart duktiga och ställt klocka själv men fick betala ett högt pris ). Vi åt sedan den klassiska frukosten klockan 8.

 

Dagens träning utgick från Tandådalen och var en masstart. Träningen bestod av tips ol, vid varje kontroll fanns en fråga där det fanns tre alternativ att springa till men bara ett var rätt. Frågorna bestod av frågor som vi gått igenom på konfaläsningen. Det förekom flera olika taktiker där några sprang fort men fel och andra tog mer tid på frågorna så dom inte sprang lika mycket fel.
13647066_633887690109909_1067276905_o

Dagens träning (Tips-OL)

Efter lunchen som bestod av lasagne så hade vi konfaundervisning där vi gick till 3 olika stationer i 3 olika grupper det handlade om trosbekännelsen. Vi avslutade med en tipspromenad som handlade om det vi hade gått igenom.

Många passade på att vila upp sig efter konfaundervisnigen. Eftersom det går många sjukdomar på lägret så passade några på att köpa C-vitamin på hemköp. (cirka 15 personer var det som inte tränade idag)

Trötta Konfirmander

Trötta Konfirmander

Sedan efter middag gick vi på en vanlig gudstjänst och efter det fick äta dom goda kyrkbullarna o sen efter det tränade vi några sånger till konfirmation.

Hejdå/ Albin,Viktor,Elin L

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.