Onsdag 13 juli

Hello blogg-lovers!

I dag vaknade vi 7:10 av att tomten kom med våra konfirmation-Sälen-tröjor, detta uppskattades väldigt mycket.

Från träningen i de splitternya konfa-tröjorna! Fina tycker vi.

Från träningen i de splitternya konfa-tröjorna! Fina tycker vi.

Dagens morgongympa bestod av en promenad runt området och därefter gick vi direkt till frukosten. Efter frukosten var det dags för att cykla till träningen i helgrupp vid Flatfjället (viktigt att man hade reflexväst och hjälm). När vi kom till träningen möttes vi till viss förvåning av Thierry Gueorgiou. Han var banläggare för dagens träning och med sin bristande engelska berättade han att dagens träning gick ut på en ”duellslalom” i par. Viktor utmanade Thierry på en duell och gjorde väldigt bra i från sig.

Dagens träning som Thierry ordnat åt konfirmanderna.

Dagens träning som Thierry ordnat åt konfirmanderna.

 

Sedan var det dags för lunch, som bestod av korvstroganoff och ris. Klaus var inte där, men den andra kocken lyste i Klaus frånvaro.

På eftermiddagens konfirmations-undervisning kollade vi på en film om Jesus liv som hette ”Son of God”.

Till middagen fick vi köttgryta med potatis, vi fick också lära oss en ny bordsbön av Adrian (en av konfirmanderna), som var uppskattad.

I dag var det ingen vanlig kvällsaktivitet utan en föreläsning av självaste Thierry Gueorgiou. I en timme berättade han om hans karriär och väg till framgång. Han lärde oss även hur man ska bli en bättre orienterare. Vi fick också ställa frågor och någon frågade vilken kilometertid han hade i dag på träningen. Han svarade att han låg strax under 3 minuter/km…

Thierry från dagens träning. På kvällen fick konfirmanderna även chansen att ta selfies med världsmästaren.

Thierry från dagens träning. På kvällen fick konfirmanderna även chansen att ta selfies med världsmästaren.

Till sist avslutades dagen av en andakt där vi sjöng psalmer och bad en bön tillsammans. Vi skulle också säga varsin komplimang till varandra. Petter fick som komplimang att han hade fina gummistövlar.

 

Vi avslutar med dagens Ludde: ”Under gårdagens träning sprang flera konfirmander förbi ett jordgetingbo. En utav dem skrek: ”STICK, STICK, STICK””.

 

 

 

 

Per, Andrea och Petter

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.