Fredag 15 juli

Hejsan allihopa! Detta här är vår snabblogg.

Idag på vår konfirmationsundervisning så har vi inte pratat om någonting. Vi jobbade alltså med tystandspärlorna. Undervisningen började med att vi fick en genomgång och sedan fick vi gå en promenad i tystnad med en sten i handen.

Samtidigt så var den andra gruppen på träningen och hade myr-OS. Vi körde alltså fotboll och andra grenar i en mycket blöt myr. Efteråt så var det bad eftersom man blev väldigt smutsig under träningen.

Första gruppen på Myr-OS...

Första gruppen på Myr-OS!!

Längdhopp

Längdhopp

Myr-OS med andra gruppen.

Myr-OS med andra gruppen.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Det obligatoriska badet efter mossgeggandet.

Det obligatoriska badet efter mossgeggandet.

DCIM101GOPRO

Hela dagen slutade med en Capture the flag på parkeringen, kvällsmässa och städning för ledarna pga. att några hade busat rejält eftersom att ledarna hade skapat en hinderbana i några utav stugorna (som bus alltså). Därav den korta bloggningen för nu ska vi gå och sova!

Såhär såg det ut i tjejernas ledarstuga...

Såhär såg det ut i tjejernas ledarstuga efter andakten…

/Markus, Robin och Elin U

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.