Lördag 16 juli

Hallå alla fans!

Nu har vi äntligen fått sovmorgon, morgongympan är borttagen. Numera är det väckning 07:40, idag med kastrullock. Sedan var det frukost, det vanliga: Smörgåsar, yoghurt och havregrynsgröt. Kl 09:30 var det träning för bibelgruppen, en sprint i Tandådalen, 3 km, medan kyrkgruppen hade konfaundervisning med temat Gud. Vi fick gå till 3 stationer: en där vi ritade vår egen gudsbild, vanligtvis en skäggig man på moln, en annan där vi diskuterade tio guds budord och en sista där vi slog upp ord i bibeln. Klockan 12:00 var det lunch, kyckling med ris. Efter lunchen var det dessert för ledarna, tandkräms-Oreo: ”lite starkt”-Maria 2016.

Dagens sprint i Tandådalen.

Dagens sprint i Tandådalen.

Efter detta kulinariska experiment var det som vanligt ombytta roller, Konfaundervisning och träning. Sedan klockan 4 var det konfirmationsfoto. Så vi fick låna en kåpa och ställa oss vid en öppen dörr i värdshuset, med ett regnigt och grått hundfjäll som bakgrund, ungefär som ett skolfoto. Till kvällsmat var det hamburgare, gott! Efter maten var vi på en konsert, Kristina från Duvemåla i fjällkyrkan. Kvällsandakten var också en halvtimme tidigare alltså 20:30. Vi lyssnade på en låt, ”I turn to you” och sjöng psalm 756. Sen var det dags att skriva blogg!

Fjällkyrkan som vi har all undervisning samt alla kvällsandakter i.

Fjällkyrkan som vi har all undervisning samt alla kvällsandakter i.

Idag var Ludde tråkig så han har inte sagt något kul.

Team Ullared vann gårdagens poängjakt.

Team Ullared vann gårdagens poängjakt.

/Jacob och Julia F och Axel (men han ville inte stå för rubriken)

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.