Onsdag 20 juli

Tja Tja Bloggen

 

Idag är det sista dagen av konfirmationslägret 2016. Idag har vi haft en slump-orienteringstävling där man var i lag. Varje lag skulle samla så många flaggor som möjligt på 1 timme och det lag som lyckades bäst var lag Nepal som bestod av Per-Anton, Thea och Nisse. Efter tävlingen var det dags för vattenkrig med samma lag som på kvällsaktiviteten dagen innan.

Slump-OL.

Slump-OL.

Till lunch var det våfflor med glass och grädde vilket var jättegott enligt de flesta. Efter lunch samlades vi kl 14.00 i matsalen för repetition inför redovisningarna imorgon som ni har hört om tidigare. Det gick väldigt bra och ni har verkligen något att se fram emot.

Tjohooo

Tjohooo

Efter det var det många som valde att städa sina stugor men det gick inte så bra för de flesta gick till Hemköp och köpte glass. Efter det gick städningen bättre och de flesta är nästan klara med städningen som ska vara klar kl 22.00.

Strykning inför imorgon.

Strykning inför imorgon.

Renovering???

Renovering???

Ledarna har lovat att om alla stugor var helt klara med städningen innan kl 22 skulle man få sova vart man ville och vara upp så länge man ville. Kvällsmaten (Middag för att ni i Rättvik ska förstå) var god, det blev ungsstekt potatis med fläskkottlet och BBQ-sås. Klockan 19.40 samlades vi i kyrkan för att sedan gå till en damm där Lotten döptes.

Lotten blir döpt av Peter.

Lotten blir döpt av Peter.

/Emil B, Anton och Sofie

 

Slutligen så vill jag som skött om bloggen lite extra under den här tiden (ledar-Agnes) tillsammans med resten av ledarna säga ett stort TACK för dessa tre veckor och för att vi fått låna era fantastiska ungdomar. Vi ses på konfirmationen imorgon!

13820321_1242238099149837_1549609205_n

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.