Ovanliga dagen

Tjo tjena, idag började dagen med en tidig morgon. Sen åt vi frukost och tog dubbeldäckaren till Lindvallen. Där kunde man välja mellan att bada på Experium eller att gå en höghöjdsbana. De som skulle klättra höghöjdsbana blev indelade i 3 grupper som skulle klättra olika tider. Medan man väntade på att sin grupp skulle få klättra så kunde man välja mellan att antingen gå på ICA och handla godis eller andra saker(t.ex påskmust för 1 kr), annars så fick man springa en orienteringsbana som var uppe på fjället enligt andra var risig. Höghöjdbanan var rolig men vissa vågade inte fortsätta när dem kom upp.  Vi var där några timmar så vi hann inte tillbaka till Tandådalen för att äta Lunch så då fick vi ta med oss matlådor från frukosten som vi skulle ha med oss som bestod av en pastasallad som alla hade en delad mening om. Vi kan tyvärr inte skriva något om Experium för att ingen av oss som skriver detta var med och badade där.

Efter tiden där tog vi dubbeldäckaren till den fina kyrkan i Rörbäcksnäs där några av oss konfirmander blev döpta av våran präst Birgitta. Det var både dragspel, orgel och lite flöjtmusik. Vi fick reda på lite av kyrkans förflutna om att den hade brunnit ner och blivit återuppstånden av alla som bodde i byn.

När vi kom tillbaka till Tandådalen väntade det oss en god pyttipanna med ägg och julmust. Sedan hade vi en kvällslek som var capture the flag. Vi lekte i en timme men alla var lyckliga vinnare för ledarna vågade inte utse en vinnare för då skulle det bli ett himla liv om saken.

Eftersom Ebba är så bra på dikter…

Tjena kära läsare, här får ni en dikt.

Det är lite av min plikt.

Idag var det en varm dag.

Och därför fick vi värmeslag.

Ebba A var inte rädd nej.

Medan vissa vågade ej.

Vissa var och simma.

Medan andra höll på att svimma.

Man kunde köpa påskmust för en spänn.

Men vissa hade det inte på känn.

Det var några som blev döpta.

Och därför blev dem blöta.

Det var allt för dagen.

Hoppas ni läser om morgondagen.

Vänliga hälsningar: Ebba A, Stina A och Theo L.

dag_5a dag_5b dag_5c dag_5d dag_5e dag_5f

 

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.