Dag 6

Tjena bloggen

Idag så började dagen som vanligt med en alldeles för tidig väckning och sedan var det dags för morgongympa som idag innebar trädkull.

Efter det så gick vi till värdshuset där vi åt en klassisk frukost. Sedan så var det dags för träning för bockarna och konfaläsning för mårdarna. Dagens träning var korridor-ol på hundfjället. Träningen var utmanande, jobbigt och det togs många höjdmeter.

På konfaläsningen så målade vi våra gipsmasker utifrån färger som speglar våran personlighet och lärde oss om bombarbaggarna av våran fantastiska präst Birgitta boll som även lärde oss bönen Vår Fader under mystiska övningar.

Till lunch blev det en riktigt fet och god pizza med pommes som man inte fick ta.

Efter lunchen så bytte vi aktiviteter och bockarna hade konfaläsning medans mårdarna tränade. Sedan så vilade vi och spelade Pokemon Go tills middagen som bestod av kyckling och potatis.

Efter det så gick vi till den mycket härliga kvällsandakten som såklart leddes av Heliga Birgitta som slängde några böcker i backen. Dessutom så spelade hon den otroliga flöjten som förgyllde stämningen till 100%.

Slutligen så spelade vi brännboll och 15 som kvällsaktivitet.

Fadern/Viktor N, Sonen/David, Heliga Anden/Elise

dag_6a

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.