Dagen då vi bytte stugor..

Kl. 7:22 väcktes vi utav en bild på snapchat. På bilden var en lapp med den nya stugplaceringen. Den skulle vi egentligen inte fått se än och det ledde ensenare punkt.

 

Under morgongympan fick vi en trevlig dansundervisning av ca 6 st ungdomar. Dansen hade de skapat själva till bl.a. låten ”Hey Ho” av Freddy Kalas. En norsk jullåt. Alla blev rejält uppvärmda och dagen fick en bra början.

 

Det hände inget speciellt under frukosten. Förutom att vi fick ägg, vilket var första gången för lägret.

 

Mårdarna fick sedan cykla iväg mot träning på Stor-Närfjället. Cykelturen gick fin-fint. Väl på plats vid startpunkten berättade Vilma von Krusenstiernaa om dagens långdistans. Hon sa och vi citerar ”Att hålla riktningen på fjället är viktigt”. Träningen var svin-jobbig. Svart, violett och orange var svårighetsgraderna man kunde välja bland. Den svarta var 10,8 km (den sprang jag) (host host, stolt).

 

Vi fick sedan matt (wohoo), det var gött. Starkkorv och potatis bjöds det på. Roligt var det iaf.

 

Våra ledare kastade salt på våra tungor. Stationen innan dränkte de även våra händer i iskallt vatten. Birgitta gick igen hela bibeln långfattat. Psalmen 730 ”Må din väg” sjöngs upp av en viss Roger och ledare Albin. (sången finns på instagram)

 

Innan middagen fick vi en liten utskällning för att vi inte lyder. (vi går inte och lägger oss i tid) (vi läckte stugplaceringen) (vi var uppe på ett tak) (vi är negativa till allt) (vi håller aldrig tiderna)

*Här försökte ledarna ta över och skriva färdigt texten, eftersom att de skulle ha ett kvällsmöte (spela brädspel och kolla film)

Till middag fick vi Tacos. Vi hade väldigt bråttom medan vi åt. Kvällsandakten började nämligen kl 19.

 

Efter det blev vi tvungna att städa våra stugor OCH flytta vår ca 50 kg tunga packning. Vi som skriver detta ska vara i sängen om 5 minuter men vi kände att vi ville göra detta ordentligt (och roligt).

 

 

De som skrivit denna text heter: Eric Bäck, Alicia Bergkvist och Mathias Nordlinder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.