Konfirmations Upptakt 26-27 Sep

I samband med Daladubbeln var det planerat en upptakt för er som ska konfirmera er 15/6- 5/7, Daladubbeln som nu blev inställt pga CONVID 19. Så vi har planerat in en reserv upptakt. Som vanligt detta år är det svårt med lång framförhållning och  se inte denna träff som obligatorisk, allt som tas upp under denna samling kommer även gå att ta del av på vår hemsida samt skickas ut till er via mejl. Se det som en möjlighet att få träffa några av de andra ungdomarna känna på Sälen och Tandådalen där ni kommer få förmånen att tillbringa tre fantastiska veckor under nästa sommar.

Se mer i inbjudan som du hittar som PDF här.

Anmälan till helgen gör du här: 

Allt gott och hoppas vi ses i Sälen!

Hur en dag på Fjället kan se ut!

Hur en dag på fjället kan se ut!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.