Anmälan för 2025 är öppnad!

Tiden går fort och vill du ha en plats på 2025 års läger, in och anmäl dig redan nu. Det är nämligen så att det är ett begränsat deltagarantal även 2025 och i år är första gången i lägrets historia som vi tvingats säga nej till deltagare, vi har ett gäng reserver som in i det sista hoppas på en plats, risken är stor att vi även framåt måste säga nej till deltagare. Vi har som det ser ut nu inte kapacitet att servera mat med bra kvalitet till fler än de 80st deltagarna som vi har nu. Vi försöker så klart hitta lösningar runt problemet men så här långt har vi inte lyckats.

Under lägret hejar vi fram de svenska stjärnorna i Idre! På bilden Tove Alexandersson, Emil Svensk, GustavBergman och Sara Hagström. Foto: Sara Malmborg/Orienteringsmagasinet Skogssport

En nyhet inför 2025 är att vi för första gången i lägrets historia kommer ta stor buss bort från Sälen. Det blir en dagsutflykt till Idre som arrangerar Världscupstävlingar i Orientering. Självklart ska vi ta chansen att vara med och bidra på den folkfesten. Se på väldens bästa orienterare och samtidigt testa på den fina terrängen som erbjuds där. Det tror vi blir ett kul inslag.

Förutom Idre så blir det fjällvandring, disco, föreläsning och mycket annat. I inbjudan ser vi August Mollén som föreläste för oss i fjol efter sitt VM silver i Danmark. Vi får se vem gästföreläsaren blir 2025.

Läs mer i Inbjudan:

Anmäl dig här:

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.