Ledare 2012

Malin Leijon-Lind

Malin Leijon-Lind

Från Norrköping kommer Malin, som från början är stockholmare, men numera springer för OK Kolmården. Hon studerar vid Linköpings Universitet och tränar med dess träningsgrupp LiU Elitidrott. Malin har diverse erfarenheter som ledare, främst från Rikslägret, där hon har varit med och styrt i fyra år. Dock väljer hon nu att istället hoppa på konfaskeppet och ser fram emot alla nya erfarenheter och skojigheter det kommer att föra med sig!

Malin räknar med många roliga lekar, träningspass och annat bus och tror även att hon kan lära ut ett och annat orienteringsknep till er deltagare!

 

Frida Emanuelsson – Kock

Frida Emanuelsson

Frida kommer från Falun/Borlänge och springer orientering för Domnarvets GoIF sedan 20 år tillbaka, vilket betyder hela hennes liv. Hon är utbildad till kock från Hushagsgymnasiet i Borlänge där hon studerade i två år, sista året studerade Frida sjöintendentur i Göteborg. Hon är alltså inte bara ”vanlig” kock utan även kockstuert vilket betyder att hon får jobba på båtar och fraktfartyg som kock.

Just nu jobbar Frida som kock/frukostvärdinna på restaurangen Broken Dreams/ Gustav Wasa hotell i Borlänge.

Hon ser fram i mot att vara matansvarig på konfirmationslägret, så förhoppningsvis blir det inte bara rolig orientering, fint väder och mycket bus utan även god mat.

 

Jakob Nilsson – musiker

Jacob Nilsson

Jacob ser allt i livet som en gåva och det vill han ta vara på med stor närvaro, energi och passion. Hans 20 år på jorden har till stor del innefattat orientering och musik och han spelar många instrument, främst gitarr, och sjunger mest hela tiden.

Dansar gör han också så ofta han kan och sedan 4 år tillbaka har Jacob medverkat i flera musikaler i Borlänge, staden där han också har bott sedan barnsben. Till slut fick det fick bli ett val mellan orientering och musikal, så han har inte varit aktiv orienterare sedan dess, men den världen har alltid funnits kvar i hans hjärta. Eftersom Jacob själv har varit på konfirmationsläger i Blekinge med orienterare så vet han hur underbart det är, och ser nu fram emot att få dela den här upplevelsen med er.

Marcus Hansson

Marcus Hansson

Från Bohusläns saltstänkta klippor kommer en förvuxen pojke som heter Marcus men kallas Maccan av alla som vill att han ska lyssna, för inte ens hans mor kallar honom för Marcus. Han är en av få herrseniorer från OK Kolmården, men är inte särskilt hårdsatsande längre utan håller mest på för att det är så fantastiskt roligt. Han pluggar i Linköping under dagarna och på kvällarna leker han med lego. Maccan har tidigare jobbat som ledare lite överallt, bland annat för Rikslägret i fyra år och för Bohuslän-Dals juniorer i tre år. Han har nu siktet inställt på att ta sig an ansvaret att vara ledare på konfalägret med allt som det innebär.

Kort och gott ser han fram emot en underbar sommar!

 

Martin Hederskog

Martin är en av Malungs OK´s många hårdsatsande elitlöpare. Han kommer ursprungligen från Göteborg men bor sedan några år i Falun, där han bland annat arbetar som orienteringstränare på Domnarvsskolan i Borlänge. Martin har tidigare jobbat som konfirmationsledare i Västergötland under två somrar.

Martin kommer att ha huvudansvaret som ledare vid OL-konfa 2012, vilket han ser som en inspirerande uppgift. För honom är glädje och gemenskap de två viktigaste nyckelorden i uppbyggnaden av konfirmation Sälen 2012.

Stefan Jonsson

Stefan är född och uppvuxen på den västgötska slätten, närmare bestämt i Götene. Nu bor han i Falun och jobbar med att lära skolungdomar orientering under skoltid. Stefan och Martin är klubbkompisar i Malungs OK, men Stefan äter betydligt mer godis än vad Martin gör.

Stefan har varit ungdomsledare i Västergötland under fyra år och hjälper även flera löpare i sin gamla klubb med träning, något som han tycker är jättekul! Stefan gick själv en orienteringskonfirmation och tyckte att det var ett av de roligaste lägren han varit på i hela sitt liv, och det ska bli jätteskoj att få vara med och som ledare och ge tillbaka allt det roliga han upplevt!