Ledare 2023

Hugo-till-mox2608-1024x1024
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hugo Lilieström
Jag är 23 år och uppvuxen i Ljungsbro, Linköpings kommun. Jag gick på orienteringsgymnasiet i Eksjö under 4 års tid men har sedan några år bott i Falun där jag kombinerar studier och elitsatsning. Förutom orientering och löpning har jag ett stort intresse för video och foto och jag kommer därför försöka göra en riktigt mäktigt Konfafilm.
 
Jag var själv deltagare på konfirmationsälen 2014 och det är var en av mina bästa somrar hittills. Många roliga och fina träningar, nya vänner och minnen för livet. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla och tillbringa 3 grymma veckor tillsammans med er i Sälenfjällen.
Vi ses i sommar!
 
IMG_6783
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ronja Jungåker
Jag är 23 år, uppväxt i Falun och springer för OK Kåre. Just nu bor jag i Uppsala där jag pluggar samhällsplanering.

Jag har orienterat i hela mitt liv och tycker det är en fantastisk sport där man får resa mycket och uppleva massa nya platser vilket är något av det bästa tycker jag! (Sälenfjällen är en favorit) Utöver orientering och resa tycker jag om att åka skidor på vintern och äta gott.

Jag gick själv på konfa i Sälen år 2013 vilket var bland det roligaste jag varit med om där jag fick massa nya vänner för livet och träna varje dag i jättehärlig fjällmiljö. Nu taggar vi 3 fantastiska veckor i fjällen i sommar, vi ses!

Cornelia Ivarsson

 

 

 

 

 

 

 Cornelia Ivarsson

Hejsan! Mitt namn är Cornelia Ivarsson och jag är 20 år gammal från Sandviken. Just nu är jag bosatt i Uppsala där jag pluggar till läkare. Utöver att träna löpning och orientering så spenderar jag gärna min fritid tillsammans med vänner och familj, allra helst på ett fint fjäll:)  

Jag var själv med på konfalägret 2017 i Sälen vilket är tre veckor jag än idag minns med mycket glädje! Det är därför extra roligt att nu få vara med och se till att ni får det precis lika roligt som jag hade det! Hoppas ni är lika taggade som jag så ses vi i Sälen i sommar!!

Hanna

 

 

 

 

 

 

Hanna Johannesson

Halloj! Mitt namn är Hanna och jag är en 22-åring från Sveriges sydligare delar, nämligen från Ronneby i Blekinge. I över ett år nu så har jag dock varit bosatt i Falun uppe i Dalarna, för att få lite omväxling. Där pluggar jag andra året på Ekonomprogrammet, tränar, umgås med vänner och har de gött. Jag springer dock fortfarande för min modersklubb Ronneby OK som jag gjort sen barnsben. Förutom att träna orientering så gillar jag bland annat att åka skidor och att cykla. 

På Konfirmation Sälen 2021 var jag ledare, vilket minst sagt blev ett minne för livet, vilket ska bli kul att få uppleva igen 2023 och då tillsammans med er. Ses i sommar gänget! 

Jesper

 

 

 

 

 

 

Jesper Svensk

Mitt namn är Jesper Svensk, jag är 24 år och kommer från Borlänge. Jag springer för Stora Tuna OK, klubben som präglat min orienteringskarriär och stora delar av mitt liv sedan jag var liten. Efter ett år av jobb är jag tillbaka i skolan och studerar en magister i Träkonstruktion. Förutom orientering och idrott i allmänhet gillar jag att vara kreativ och använda mina händer för att bygga, laga eller fixa roliga grejer. Jag har varit ledare på lägret en gång tidigare och ser nu fram emot att skapa nya härliga minnen och upplevelser i Sälen 2023.

 

 

DA81980B-36A2-4489-A502-F6205AD06249_1_105_c

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maja Kindlund

Jag heter Maja och är 22 år gammal, jag bor i Falun där jag pluggar till sjuksköterska. Jag springer för OK Tranan och utöver orienteringen så åker jag även lite skidor. Mitt största intresse är min idrott och det bästa är att kombinera den med att upptäcka nya platser och samtidigt få träffa vänner. Jag gick själv på OL-konfan i Västergötland vilken var bland de roligaste jag varit med om. Ser därför framåt att göra era tre veckor här i Sälen till de bästa någonsin, som ni sedan kan minnas tillbaka till med stora leenden på läpparna:)

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gustav Öhgren

Hejsan! Jag heter Gustav Öhgren är 24år och kommer från Sundborn utanför Falun. Till vardags bor jag i Uppsala där jag pluggar till Civilingenjör i Energisystem. För tillfället tävlar jag för OK Kåre men min moderklubb är Karlsbyhedens OK. Jag har alltid gillat sport av olika slag men orientering är det jag fastnat för. Utöver orientering så gillar jag att spela Bandy, Frisbeegolf och åka skidor.

Min egen konfirmation är bland de bästa upplevelserna jag varit med om. Att få chansen att bidra till att andra får uppleva samma sak ska bli superkul. Nu taggar vi till 3 grymma veckor i sälenfjällen. Vi ses i sommar!

 73237565_535817053870610_8672061006718959616_n
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Johannes Öhgren
Tjenare!
Johannes heter jag och kommer från den lilla byn Sundborn utanför Falun. Vanligtvis bor jag i Uppsala där jag pluggar civilingenjör i energisystem men i år bestämde jag mig för att ta ett sabbatsår. Under sabbatsåret kommer jag bo och jobba i Spanien och senare backpacka i Asien. Just nu tävlar jag för min moderklubb Karlsbyhedens OK. Inom orientering är en fin medeldistans det jag gillar bäst. Utöver orientering gillar jag att åka skidor ,vara med kompisar, spela discgolf och kolla på serier. 
Jag var själv med på konfan i Sälen 2015 och det var några av det roligaste veckorna i mitt liv med massa härliga minnen. Målbilden med att va ledare är att ni ska få ett minst lika roligt och lärorikt läger som jag hade.
 

127614416_160039842501270_3043726534281299779_n

Carl Carlsson

Jag heter Carl och är 23 år. Jag kommer från Nyköping och springer för Nyköpings OK. Just nu pluggar jag andra året till Civilingenjör i Linköping. Dagarna spenderas därför oftast med plugg och träning men jag försöker hinna med så mycket hyss jag bara kan på den tid som blir över.

Jag konfirmerade mig i Eksjö 2014 vilket var en av de allra bästa upplevelserna jag haft. Jag minns det som tre extremt roliga och intensiva veckor som fylldes med massor av aktiviteter. Jag ska därför vara ledare åt er på årets konfa så att ni kan få en minst lika bra upplevelse som mig och möjligheten att skaffa många nya vänner och erfarenheter.

1C6A64D1-9ADC-4F4C-AF76-CC2AE5AB3427

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilma Von Krusenstierna

Hallå! Mitt namn är Vilma von Krusenstierna. Jag är 23 år gammal och boendes i Falun. Tillvardags så pluggar jag till gymnasielärare i idrott och matematik här i Falun. Orienteringen har inte alltid varit ett självklart val för mig utan blev det i samband med konfirmationslägret 2014 när jag fick massor av vänner inom sporten! Därefter blev det 4 år på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Idag är orienteringen och en elitsatsning det bästa jag vet! Bortsett från träning och plugg gillar jag att umgås med familj och vänner, gärna laga och käka någon god mat tillsammans, eller varför inte åka till Leksand och kolla på hockey?

Jag ser framemot att få lära känna er alla bättre och skapa fina minnen tillsammans under en månad här i Dalarna under kommande sommar! Jag vill se till att göra eran konfirmatonstid lika oförglömlig som min var för mig. Ta hand om er så ses vi snart!! ❤

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oscar Johansson
Hej! Oscar heter jag och har nyss fyllt 24 år. Är uppvuxen i Karlskrona och springer för OK Orion. Spenderade 4 år på orienteringsgymnasiet i Eksjö innan jag flyttade till Göteborg där jag numer pluggar till civilingenjör. Som en del av min utbildning har jag det senaste året varit på utbytesstudier i Singapore och fått testa att orientera lite i djungeln här nere. Men måste säga att det inte riktigt slår favoritskogarna hemifrån, så som det otroligt fina Torhamnslandet där USM går till hösten! Själv konfirmerade jag mig i Eksjö 2014 och minns fortfarande den sommaren med glädje! Därför spenderade jag också de senaste två somrarna som ledare på Eksjö OL-konfa, men ser nu fram emot att träffa alla er här i Sälen och ha 3 riktigt roliga veckor tillsammans. Ha det så bra, så ses vi i sommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gustav Östensson
Jag heter Gustav och är 22 år gammal. För tillfället bor jag i Linköping där jag pluggar till civilingenjör i Maskinteknik. Ursprungligen är jag från ett litet samhälle, Länghem, ca 3 mil söder om Borås. På fritiden orienterar jag för OK Tranan och åker längdskidor för nöjes skull när tillfälle ges. Jag var under 2016 deltagare på Sälenkonfan, Dessa tre veckor skapade många fina minnen, vänner och upplevelser som man inte kommer glömma. Samtidigt utvecklades min orienteringsförmåga rejält och jag åstadkom under O-ringen i sälen samma år mina bästa resultat, även om de inte är så mycket att skryta med. Jag ser framemot att vara ledare i år och återigen få orientera i Sälenterrängen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gustav Wiren Gonzalez

 Tja! Jag heter Gustav, är 20 år gammal och bor i både Madrid och Stockholm efter att ha gått 3 år på OLGY Uppsala. Just nu studerar jag kurser på distans, tränar och njuter av livet. Tävlar för IFK Lidingö samt Spanska Landslaget i Orientering och har nog mina bästa meriter inom medeldistans och sprint men föredrar egentligen en riktigt backig långdistans. Förutom Orientering gillar jag att spela golf, trummor, kolla på AIK, basket, amerikansk fotboll och hänga med polare. Ska bli kul att lära känna er alla samt ha möjligheten att bidra med mina erfarenheter inom orientering, vi ses!