Ledare 2022

Hugo Lillieström

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Í??????????????????????????????????????????????????’????????????????????????????????????????????????????????????????????Ã?????????????????

Jag är 22 år och uppvuxen i Ljungsbro, Linköpings kommun. Jag gick på orienteringsgymnasiet i Eksjö under 4 års tid men har sedan i höstas bott i Falun där jag kombinerar studier och elitsatsning. Förutom orientering och löpning har jag ett stort intresse för video och foto och jag kommer därför försöka göra en riktigt mäktigt Konfafilm.

Jag var själv deltagare på konfirmationsälen 2014 och det är var en av mina bästa somrar hittills. Många roliga och fina träningar, nya vänner och minnen för livet. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla och tillbringa 3 grymma veckor tillsammans med er i Sälenfjällen.
Vi ses i sommar!
 
 
 
 
Frida Vikström
thumbnail_7326C30339874AAF9570D2E61E900AF8 (1)

Jag heter Frida och är 21 år gammal och bor i Göteborg där jag studerar till civilingenjör inom samhällsbyggnadsteknik. Jag kommer ursprungligen från Sundsvall och springer fortfarande för min moderklubb Sundsvalls OK. Jag har idrottat sedan jag var liten men fastnade för orientering. På fritiden så spenderar jag gärna mycket tid i skogen med eller utan karta, älskar att tävla i allt, fika och att åka skidor.

Jag gick själv konfa Sälen 2015 och det var tre fantastiska veckor med nya kompisar från hela Sverige och fantastisk orientering i fjällen. Jag är därför jätteglad att få vara med och skapa tre grymma veckor för er som ska till Sälen nu. Vi ses i sommar!

 

 

 

 

Albin Lilleström

untitled

Jag är 25 år och uppväxt straxt utanför Linköping. Sen 3 år tillbaka är jag bosatt i Falun där jag studerar till Byggingenjör på Högskolan Dalarna. Förutom orientering som jag hållit på med hela mitt liv, så har jag också intresserat mig mer och mer för löpning de senaste åren. När jag inte tränar plöjer jag gärna en serie eller två, eller bara umgås med vänner. Var själv konfirmand i Sälen 2012, ledare 2019 och 2021. Jag har bra minnen från de åren och hoppas att erat läger ska bli minst lika kul!

 

 

 

 

 

Gustav Öhgren 

73237565_535817053870610_8672061006718959616_n

Hejsan! Jag heter Gustav Öhgren är 23år och kommer från Sundborn utanför Falun. Till vardags bor jag i Uppsala där jag pluggar till Civilingenjör i Energisystem. För tillfället tävlar jag för OK Kåre men min moderklubb är Karlsbyhedens OK. Jag har alltid gillat sport av olika slag men orientering är det jag fastnat för. Utöver orientering så gillar jag att spela Bandy, Frisbeegolf och åka skidor.

Min egen konfirmation är bland de bästa upplevelserna jag varit med om. Att få chansen att bidra till att andra får uppleva samma sak ska bli superkul. Nu taggar vi till 3 grymma veckor i sälenfjällen. Vi ses i sommar!

 

Ronja Jungåker 

IMG_6783

Jag är 22 år, uppväxt i Falun och springer för OK Kåre. Just nu bor jag i Uppsala där jag pluggar till lärare.

 Jag har orienterat i hela mitt liv och tycker det är en fantastisk sport där man får resa mycket och uppleva massa nya platser vilket är något av det bästa tycker jag! (Sälenfjällen är en favorit) Utöver orientering och resa tycker jag om att åka skidor på vintern och äta gott.

Jag gick själv på konfa i Sälen år 2013 vilket var bland det roligaste jag varit med om där jag fick massa nya vänner för livet och träna varje dag i en jättehärlig fjällmiljö. Jag har varit med som ledare på konfan de tre senaste åren och jag tycker att det har varit så kul att detta nu kommer bli mitt fjärde år. Vi ses i sommar!

 
 
 

Erica Edman

129721378_3647215938709102_2055152465376849189_n

 Hej allihopa!

Mitt namn är Erica och jag är en 24 årig dalkulla som numera bor i Uppsala. Jag jobbar som tränare på Orienteringsgymnasiet i Uppsala och på Svenska Skidförbundet som barn- och ungdomsledarutbildare. Jag älskar allt som har med idrott att göra. Mina andra intressen är att jag är en liten pysselgumma och gillar att sy, sticka och virka. Inför sommaren kan ni förbereda er på att ni kommer få höra mig gå runt och sjunga mycket då detta är något jag gillar att göra.

Jag ser fram emot att hänga med er i sommar i Sälen och tillsammans ska vi göra det till den bästa konfan någonsin!

 
 
 
 
 
 
Johannes Öhgren
image
Tjenare!
Johannes heter jag och kommer från den lilla byn Sundborn utanför Falun. Just nu bor jag i Uppsala där jag pluggar civilingenjör i miljö- och vattenteknik. Min moderklubb är Karlsbyhedens OK men för tillfället tävlar jag för OK Kåre. Inom orientering är en fin medeldistans det jag gillar bäst. Utöver orientering gillar jag att åka skidor ,vara med kompisar, spela discgolf och kolla på serier. 
Jag var själv med på konfan i Sälen 2015 och det var några av det roligaste veckorna i mitt liv med massa härliga minnen. Målbilden med att va ledare är att ni ska få ett minst lika roligt och lärorikt läger som jag hade.
 
 
 
 
 
 
 
Carl Carlsson
127614416_160039842501270_3043726534281299779_n

Jag heter Carl och är 22 år. Jag kommer från Nyköping och springer för Nyköpings OK. Just nu pluggar jag andra året till Civilingenjör i Linköping. Dagarna spenderas därför oftast med plugg och träning men jag försöker hinna med så mycket hyss jag bara kan på den tid som blir över.

Jag konfirmerade mig i Eksjö 2014 vilket var en av de allra bästa upplevelserna jag haft. Jag minns det som tre extremt roliga och intensiva veckor som fylldes med massor av aktiviteter. Jag ska därför vara ledare åt er på årets konfa så att ni kan få en minst lika bra upplevelse som mig och möjligheten att skaffa många nya vänner och erfarenheter.

 

 

 

 

Jonna Jungåker

thumbnail_image0

 

Halloj! Jonna heter jag och är en 23-årig livsnjutare från Falun som för tillfället är bosatt i Uppsala precis som flera andra i ledargänget. Där läser jag en kockutbildning samt orienterar en hel del. Tävlar gör jag för Sundsvalls OK och orientera har jag gjort hela livet och kommer förhoppningsvis fortsätta med resten av livet också för det är ju det bästa som finns! I övrigt så älskar jag att laga mat, bestiga berg, spela spel och resor och äventyr i alla dess former.

 

Jag är helt övertygad om att veckorna i Sälen i sommar kommer att bli magiska och ser otroligt mycket fram emot att få spendera dem tillsammans med er!