Ledare 2014

Malin Engström

Malin kommer från Falun, där hon bor tillsammans med sin mamma och lillasyster. Hon springer själv orientering för OK Kåre. Sedan hon tog studenten förra våren har hon passat på att jobba, men just nu blir det inte så mycket jobb då det istället blir roliga resor kors och tvärs genom Sverige för att tävla och träna. Hon har tidigare varit ledare på konfirmation Sälen 2013, klubbläger och Axa Summergames.

Malin ser fram emot ett par riktigt roliga veckor uppe i Sälen.

Malin_Engstrom

Marcus Ramström

En sörmlänning, som sedan blev en smålänning, men tillslut blev dalmas på heltid. Springer för OK Kåre(tidigare SMOL, IKHP) och pluggar till idrottstränare på Högskolan Dalarna i Falun. Älskar att ge tips och hjälpa dem som vill ha hjälp! Har som dröm att träna landslaget eller världens bästa orienterare! Det kanske blir en av er? Har även gått på OL-konfa, men då i Sandham 2006. Om ni ska fjäska så ska ni testa med Läsk och exotiska kartor!

Ser fram emot att en härlig sommar med er!

Marcus_Ramström

Ida Nilsson

Ida kommer från Mariefred och har där sprungit för klubben OK Grip sedan barnsben Hon började sittandes på en filt medan morfar och mormor var ute i skogen, men med tiden växte även hon in i sporten. Idag springer hon fortfarande för klubben men är sedan i höst bosatt i Sigtuna där hon läser till Fritidsledare.

IDA_NILSSON

 

Martin Sand

Martin är född och uppväxt i Mjölby men har alltid tävlat för närkeklubben OK Tisaren. Han har orienterat i hela sitt liv och tycket att stafetter är den roligaste tävlingsformen. Han gick på orienteringsgymnasium Hallsberg och sedan ett par år tillbaka så bor han i Linköping där han pluggar till gymnasielärare. Om ni vill göra Martin glad ska ni diskutera fotboll, bjuda på godis eller köra några sköna lekar.

Martin tycker att det ska bli svinkul att hänga med er i sommar! Ses snart!

MartinSand

 

Mattias Johansson

Mattias är skåningen som bor i Östersund men tävlar för IFK Mora OK. Han har pluggat idrottsvetenskap i Östersund, men nu jobbar han på fritids och pluggar risk- och krishantering samtidigt som han njuter av livet och far och flyger över hela Sverige och världen för att orientera. De senaste 6 somrarna har han varit ledare på breddlägret i Skåne och är även ungdomsledare i Dalarnas OF.
Vill ni göra Mattias på gott humör så ska ni äta sallad till maten och dra något skönt skämt.

Mattias hoppas att det ska bli sommar snabbt!

Mattias_Johansson

  • Maccan och Malin
  • 25. april 2014

  Hej!
  Vilka är Fredrik och Fredrik från OK Kåre som det står om på Malin Engströms presentation?
  Det var bättre förr.

  Hälsningar
  Maccan och Malin

   • David Andersson
   • 25. april 2014

   Haha, nu har ni allt lusläst :-) Ni är båda varmt välkomna på återträff 27-29 juni i sommar. Då hoppas vi lite gamla legendariska ledare dyker upp :-)!

 1. 25. november 2013