Ledare 2013

Konfirmation Sälen satsar hårt på att erbjuda duktiga och väl kvalificerade ledare med goda erfarenheter kring ledaruppdrag inom ungdomsidrott. Presentation av ledarna för Konfirmation Sälen 2013 kommer  uppdateras här successivt.

Malin Leijon-Lind

Malin Leijon-Lind

Från Norrköping kommer Malin, som från början är stockholmare, men numera springer för OK Kolmården. Hon studerar på universitetet i Innsbruck i Österrike under vintern/våren 2013 och har blivit en fena på tyska!  Malin var ledare på Konfirmation Sälen 2012 och har även varit ledare på Rikslägret i fyra år.

Malin räknar med många roliga lekar, träningspass och annat bus och tror även att hon kan lära ut ett och annat orienteringsknep till er deltagare!

 

Frida Emanuelsson

Frida Emanuelsson

Frida kommer från Falun/Borlänge, men springer orientering för Göteborg Majorna OK sedan 1 år tillbaka. Hon är utbildad till kock från Hushagsgymnasiet i Borlänge där hon studerade i två år, sista året studerade Frida sjöintendentur i Göteborg. Hon är alltså inte bara ”vanlig” kock utan även kockstuert vilket betyder att hon får jobba på båtar och fraktfartyg som kock.

Hon ser fram i mot att vara matansvarig på konfirmationslägret, men också att vara med alla er konfirmander i den dagliga verksamheten såväl i skogen som i kyrkan.

 

Marcus Hansson

Marcus Hansson

Från Bohusläns saltstänkta klippor kommer en förvuxen pojke som heter Marcus men kallas Maccan av alla som vill att han ska lyssna, för inte ens hans mor kallar honom för Marcus. Han är en av få herrseniorer från OK Kolmården, men är inte särskilt hårdsatsande längre utan håller mest på för att det är så fantastiskt roligt. Han pluggar i Linköping under dagarna och på kvällarna leker han med lego. Maccan har tidigare jobbat som ledare lite överallt och var bland annat en mycket uppskattad ledare under konfirmation Sälen 2012. Han har även haft andra ledaruppdrag i Sälen för bland annat Rikslägret i fyra år och även för Bohuslän-Dals juniorer i tre år. Han ser nu ram emot en ny sommar med ett stort gäng nya konfirmander att sig an.

Kort och gott ser han fram emot en underbar sommar!

Fredrik Edén

 

 

 

 

 

 

 

Fredrik är dalmasen som är född och bor i Falun, och springer för OK Kåre. Sommaren 2007 gick han själv på OL-konfa där han hade gamlingen Martin som ledare. Det var en av de bästa månaderna i hans liv hittills, så han ser fram emot några riktigt roliga veckor även under sommaren 2013 i Sälen!

Just nu är han 100% orienterare, men har tidigare både studerat på idrottstränarprogrammet på Högskolan Dalarna och gått på OLGY i Sandviken. Han har tidigare erfarenheter som ledare från AXA-Summer Games, klubbläger och andra idrottsläger.

 

Fredrik Mattsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här är ännu en Fredrik, dock med efternamnet Mattsson, som är född i Falun och springer för OK Kåre. Även han gick på OL-konfa i Sandhem tillsammans med den andra Fredrik. Lillasyrran, Kajsa, gick på Sälenkonfan förra året, så han vet vad som väntar. Av vad Kajsa har berättat, och vad Fredrik har sett, så kommer sommarveckorna uppe i Dalafjällen bli toppen!

Fredrik satsar fullt ut på orienteringen, men jobbar även lite med värdering av skogsfastigheter när det passar. Tidigare har han varit ledare på klubbläger, AXA-SummerGames och även arrangerat det sistnämnda 2012.

Malin Engström

Malin_Engstrom

 

 

 

 

 

 

 

 

Malin kommer från Falun, där hon bor tillsammans med sin mamma och lillasyster. Hon springer liksom Fredrik och Fredrik för OK Kåre. Sedan hon tog studenten förra våren har hon passat på att jobba, men just nu blir det inte så mycket jobb då det istället blir roliga resor kors och tvärs genom Sverige för att tävla och träna. Hon har tidigare varit ledare på klubbläger och Axa Summergames.

Malin ser fram emot ett par riktigt roliga veckor uppe i Sälen.