Ledare 2019

Hanna Sahlin 

thumbnail_IMG_1932

Jag kommer från Falun. Jag är 23 år och läser Bygg- och Samhällsplanerarprogrammet på Högskolan Dalarna. När jag inte går i skolan så har jag två stora intressen som jag ägnar min tid till: träning och fika. Bästa kombinationen! Jag gillar att springa i skogen, både med karta och utan. Jag orienterar för OK Kåre. På vintern åker jag skidor så mycket jag bara kan, längdskidor i fjällen och slalom i Alperna. 

Mina bästa orienteringsupplevelser är när jag för några år sedan gick på orienteringsgymnasium i Hallsberg och vi var på läger i Turkiet och såklart när jag vara på orienteringskonfirmation i Eksjö 2010. I sommar är det er tur att åka på orienteringskonfirmation och det kommer bli så kul!!!

Jag ser jättemycket fram mot att träffa er och för att ha tre härliga veckor tillsammans i Sälen. Vi ses snart!

Filip Wadsten

Namnlös

Jag är 22 år och kommer från Landvetter strax utanför Göteborg. Bor numera i Falun där jag kombinerar min elitsatsning på orientering med studier på Högskolan Dalarna. Jag representerar Malungs OK Skogsmårdarna sedan ifjol. Förutom orientering så tycker jag om att åka skidor och cykla något Falun och Lugnet är perfekt för.

Jag gick själv på konfirmationslägret i Eksjö 2011 och har bara positiva minnen ifrån det, bra träningar, bra häng och vänner för livet. Jag hoppas ni kommer ha samma fina minnen från Konfa Sälen som jag har från min konfa.

Jag hjälper gärna till på träningarna med uppföljning, tekniksnack m.m. i sommar. Ska bli sjukt skoj att tillbringa 3 veckor med er i Sälenfjällen!

Ronja Jungåker

22119833_1501281546631915_1088127798_o

Jag fyller 19 år (i December). Jag bor i Falun och springer för OK Kåre. Jag har orienterat i hela mitt liv och det är fortfarande mitt största intresse men tycker även om att resa, baka och åka skidor på vintern.

Jag gick själv på konfa i Sälen 2013 vilket var bland det roligaste jag har varit med om med massa nya vänner och träningar i jättehärlig fjällmiljö, så jag ser fram emot att komma tillbaka till Sälen men nu som ledare! Vi ses i sommar!

Rickard Börjesson

Rickard

28 år, studerar på Högskolan Dalarna och bor i Falun. Ursprungligen ifrån Borås. Förutom studier fyller jag min vakna tid till orientering, helst till min egen satsning men även andra uppdrag. Har stor erfarenhet av att jobba med ungdomar bland annat som ungdomstränare i klubben. Tillsammans kommer vi göra sommaren 2019 legendarisk & minnesvärd där vi får vänner för livet och konfirmanderna får en riktigt bra utbildning.

Ser fram emot en rolig sommar!

Julia Adolfsson

43766925_300478257223299_2716876138264657920_n

 

Jag heter Julia Adolfsson och är jag är 23 år gammal. Jag studerar vanligtvis på Högskolan Dalarna till bygg- och samhällsplanerare. Men är just nu är jag på en utbytestermin i Innsbruck, Österrike. Naturen här i Innsbruck är fantastisk (Här på bilden ovan ser ni mig med Innsbruck i bakgrunden. ).

Orientering ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har orienterat i hela mitt liv och det är ett utav mina största intressen, jag springer för OK Kåre i Falun. Jag älskar att vara ute i naturen och springa, under vinterhalvåret åker jag mycket längdskidor i Sälen. Utöver det är mina andra intressen att resa, vara med vänner och matlagning.

Jag var Konfirmationsledare sommaren 2018 och det var bland det roligaste jag har gjort. Många skratt, minnen, roliga träningar och bus kan Du förvänta dig att få i Sälen sommaren 2019.  

Vi ses i Sälen nästa sommar!!

John Börjesson

john

Jag är 26 år. Bor i Tullinge söder om Stockholm och studerar till lärare på Södertörns högskola. Kommer ursprungligen från Borås. Vid sidan om studierna springer jag både orientering och löpning. Satsar framförallt på löpning.  Jag har varit med som ledare de senaste två åren, tycker det är så skoj så jag vill vara med även 2019.

Jag hoppas med er andra att det ska bli väldigt skoj och minnesvärt!!

Hanna Berglund

IMG_7262

23 år gammal och bor för tillfället i Schweiz där jag pluggar mitt fjärde år till Civilingenjör i Miljö och Vattenteknik. Vanligtvis bor jag i Uppsala och Ursprungligen kommer jag från Falun där jag springer för OK Kåre. Orientering och träning har varit ett stort intresse så länge jag kan minnas och på vintern tycker jag det är roligt att åka skidor. Förutom träning så har jag engagerat mig mycket i studentkåren i Uppsala. Det bästa jag vet är fjäll, så jag längtar till en sommar i fjällen med er!

Jag minns själv min egen konfirmation som var i Eksjö 2010 som ett av de roligaste äventyren jag varit med om! Jag var med som ledare i fjol och hoppas att vi kommer få ännu roligare i sommar och att ni kommer skapa vänskaper och minnen för livet!

Albin Lilleström

untitled

21 år, uppväxt i Ljungsbro, 2 mil utanför Linköping. Efter fyra år på Orienteringsgymnasiet i Eksjö och ett halvår i Trondheim har jag nu bosatt mig i Falun där jag kombinerar min elitsatsning med att studera till Byggingenjör på Högskolan Dalarna. Orientering och löpning är min stora passion, när jag inte springer eller orienterar gillar jag att plöja filmer och serier eller bara hänga med mina vänner.

Jag var själv med på Konfirmation Sälen första upplaga 2012. Därifrån har jag bara bra minnen, det var den sommarens absoluta höjdpunkt. Många nya vänner, feta träningar och minnen för livet. Nu hoppas jag kunna bidra till en lika bra sommar även för er!

Carolina Delgado

Carolina

 

 

 

 

 

 

 

24åring som sedan årsskiftet bor i Falun. Jag kommer ursprungligen från Fatima i Portugal. Jag är utbildad geolog och letar nu sysselsättning här i Sverige. Förutom Orientering så är jag väldigt intresserad av klättring. 

Jag ser fram emot lägret där jag hoppas kunna bidra med min kreativitet men samtidigt få ett perfekt tillfälle att lära mig lite mer Svenska. Vi ses snart!