OL-konfa i Sälen skall bli något extra

2008 invaderades Sälenfjällen av närmare 25 000 orienterare då O-ringen för första gången arrangerades i trakterna kring Sälen. För många deltagare under O-ringen var den fantastiska orienteringsmiljön i Sälen en ny upptäckt och något vi i Malungs OK tror att de flesta längtar tillbaka till detta orienteringsparadis sommartid.

 

Som projektledare för att starta upp ett konfirmationsläger i Sälen känner jag mig glad över att kunna erbjuda ett gäng 15-åringar att under tre veckors tid få njuta av denna miljö och samtidigt få nya kompisar för livet. Trots att det i år var exakt 15 år sedan jag själv deltog på OL-konfa kan jag än idag minnas de många roliga minnen och stunder jag upplevde under de veckorna.

//David Andersson

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.