Preliminärt program för konfirmationsdagen, måndag 2 juli.

Det har kommit in lite frågor angående konfirmationsdagen. Bland annat har någon undrat hur mycket släkt och vänner som kan bjudas in till kyrkan och lunchen. Svaret är att ni kan ta med så många ni vill, meddela dock antal släktingar/vänner till martin@konfirmationsalen.com senast söndagen den 17 juni!

Konfirmationen kommer att äga rum klockan 10:00 i Transtrands kyrka. Efter konfirmationen kommer vi att transportera oss till Lindvallens fäbod där vi äter en gemensam konfirmationslunch i den mysiga lappkåtan, med mycket känsla av fjällen! Lunchen kommer bestå av en grillbuffé och en dessert. Kostnaden är gratis för konfirmanderna medan släkt och vänner betalar på plats! Pris 295 kr per person. 155 kr för barn under 10 år.

Petterssons foto i Malung kommer att fotografera alla konfirmander under lägret (gruppfoto samt individuella för dem som vill) och fotona kommer att kunna beställas under konfirmationsmiddagen. Ange även i anmälan på antalet släktingar/vänner om ni önskar individuella foton! 

Alla konfirmander kommer även (såvida man själv vill) att kunna låna kåpor av Lima-Transtrands församling för konfirmationen i kyrkan. Detta är alltså inget ni behöver fundera på själva!

Tidsschema måndag 2 juli

9:30-9:50 Samling vid Transtrands kyrka

10:00 Konfirmation i Transtrands kyrka

12:00 Lunch i Lappkåtan vid Lindvallens fäbod.

Sedan lite underhållning och tid att säga hej-då till alla kompisar!

 

  • Albin
  • 8. maj 2012

  Ska ni skicka ut någon packlista?

 1. Yes, det ska vi! Den kommer med ett brev på posten om någon vecka!

  • Albin
  • 8. maj 2012

  Okej!

 1. Inga trackbacks ännu.