Dag 14 – Moss-OS och Tårta!

Idag började vi med att fira Lars med en macka och lite fika eftersom att han fyller 15. Sedan hade vi morgongympa och frukost som vanligt innan vi sprang iväg till den närmaste mossen för att ha moss-OS. Det fanns fem grenar; längdhopp, höjdhopp, tre steg, 100 meter och 400 meter. Alla blev väldigt blöta och kalla, så många drog sig tillbaka efter tävlingarna, men några stannade kvar en stund för att köra mossfotboll.

Till lunch blev det makaroner och skinksås, som var lika gott som alltid. Sedan städade vi stugorna, vilket behövdes, och planerade lite inför konfan med Jacob, innan det var dags för middag och en supergod tårta.

Nu har vi precis haft en kvällssamling där vi mediterade, och snart ska vi gå och lägga oss.

Skrivet av Emma Forsberg

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.