Deltagarrekord på Konfirmation Sälen 2013

Nu kan vi konstatera att konfirmation Sälen 2013 kommer ha fler deltagare än årets upplaga. Med en knapp månad kvar av anmälningstiden är 28 st konfirmander anmälda, vilket vi arrangörer ser som grymt skoj!

Ibland får vi frågan vad vi har för deltagartak och det är inte något som vi hittills har bestämt. Målet är att kvalitén på lägret skall vara av toppklass och att de som vill konfirmera sig i Sälen skall få göra det.

Du som är anmäld till lägret hittar ditt namn på fliken “Deltagare 2013” i menyn ovan. Förbered dig också på en första upptaktsträff lördagen den 13 oktober i Falun där vi träffas kort och går igenom lite information inför lägret samt träffar varandra för första gången. Mer info kommer snart i en separat inbjudan.

Hela gänget från 2012 samlade på fjället!

I senaste numret (Nr 4 2012) av tidningen Skogssport kunde man också läsa om OL-konfirmation. Om du inte läst artikeln kan du se den här!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.