Landslagslöpare ledare på konfirmation Sälen 2013

Med mindre än en vecka kvar till anmälningsstopp är vi glada över att kunna presentera juniorlandslagslöparen Fredrik Edén i ledarteamet till sommarens konfirmationsläger.

Fredrik är en ambitiös kille på alla plan och brinner verkligen för orientering. Så här beskriver Fredrik sig själv:  “- Jag är en dalmas som är född och bor i Falun, och springer för OK Kåre. Sommaren 2007 gick jag själv på OL-konfa där jag hade gamlingen Martin som ledare. Det var en av de bästa månaderna i mitt liv hittills, så jag ser fram emot några riktigt roliga veckor även under sommaren 2013 i Sälen!

Fredrik har precis lagt en riktigt bra säsong bakom sig, hans sista i juniorklass. JSM-guld på lång-SM och en femteplats på JVM långdistans är höjdpunkterna för året, och Fredrik vill nu etablera sig i seniorklass under de kommande åren. För att lyckas med det är fokus hård träning och bra återhämtning mellan passen. Även om Fredrik satsar helhjärtat på sig själv har han hunnit med att skaffa sig erfarenhet som ledare.

– Just nu är jag 100% orienterare, men jag har tidigare både studerat på Idrottstränarprogrammet på Högskolan Dalarna och gått på OLGY i Sandviken. Jag har tidigare erfarenheter som ledare från regionsläger, klubbläger och andra idrottsläger.

Vi hälsar Fredrik välkommen till konfirmation Sälen-gänget!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.