Fredrik Mattsson ersätter Martin som ledare till sommaren

På grund av ett tufft studieupplägg har Martin Hederskog tvingats “kasta in handduken” gällande sitt ledaruppdrag på Konfirmation Sälen till sommaren. Givetvis tråkigt då Martin varit en mycket uppskattad och bra ledare under förra året. Positivt är dock att Martin ersätts av OK Kåres förstaårssenior och tillika heltidssatsande orienteringsstjärna Fredrik Mattsson. Inte nog med att Fredrik är en duktig orienterare så har han även goda erfarenheter av att vara ledare. Detta såväl på klubbnivå samt ett årligt återkommande sommarläger för orienterare i Falu-trakten.

När Fredrik var 15 år konfirmerade han sig även själv på ett “OL-konfaläger” i Sandhem där för övrig Martin Hederskog redan då var med som ledare. Fredrik var faktiskt med lite och såg sig omkring redan på Konfirmation Sälen 2012 då lillasyster Kajsa var med som deltagare då.

Välkommen in i “konfa-gänget 2013” Fredrik!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.