Lördag den 15/6

Hej därhemma!

Hoppas ni har det lika bra som vi!

Vi började dagen med morgongympa 7.30 och slog knut på oss själva i en samarbetslek.

9.15 färdades vi i buss till dagens träningspass, Downhill orientering i Hemfjällstangen. Det var svårt men kul. Det drog ut på tiden eftersom vi upptäckte att det var lika jobbigt att springa nerför som uppför.

Efter träningen åkte vi tillbaka till stugorna för lunch, fisk med potatis.

Sen hade vi lång håltimme p.g.a att dagens konfaläsning gick bort eftersom prästerna gick Gräsbricksmarschen, en lång vandring. Vi fick en läxa istället. De flesta valde att köra ett extra tränings pass uppför en svart backe innan vi hade snöbollskrig, åkte pulka och badade i en fjällsjö. Medan de andra uppfann en ny version av King, boll ruta.

Sen försökte vi kolla på film, men efter tjugo minuter gick vi och spelade King och brännboll istället.

Det var allt för idag!

// Alfred Lönn och Emma Bergman

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.