Första dagen i Sälen!

PENTAX DIGITAL CAMERAHej där!

Här i bloggen kommer lägrets deltagare att blogga varje dag så att ni kan hänga med på äventyren här i Tandådalen. Dagens blogg blev lite kort på grund av tidsbrist mellan lekar och kvällsandakten, men Maja och Frida som skrev dagens blogg kommer även att blogga på lägrets sista dag. Trevlig läsning!

Tisdagen den 10/6

Idag kom alla till Sälen taggade för konfaläger. Vi började med att köra olika roliga namnlekar för att lära sig alla namn. Sen gick vi till värdshuset och fick äta av god mat (kyckling och potatis), efter det gick vi till en backe och mera lekar. Sedan var alla peppade för att få veta vilka de skulle få bo med, och när vi fick våra stugor började vi packa upp. Nu på kvällen ska vi till kyrkan och ha vår första kvällsandakt.

Maja och Frida

 

IMG_2590

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.