Midsommar och födelsedagsfirande!

Idag gick vi gick upp 7:30 för morgonaktiviteten, vi skulle plocka blommor till midsommarkransar som vi skulle använda på eftermiddagen. Till frukost fick vi det gamla vanliga som vi fått alla dagar hittills.

9:00 var det dags för avfärd med cyklar till dagens träning, idag tränade vi i Östra Tandådalen. Vi tränade

Gårdagens styrkepass.

Gårdagens styrkepass.

orienteringsintervaller på fjället och i skogen. Banan var 5.3 km lång och bestod av 3 intervallslingor. Träningen var jobbig men rolig och (nästan) allt gick bra, förutom att Truls stukade foten lite, Hannes kände sig sjuk och många var stela efter gårdagens styrkepass. Sedan cyklade vi hem och duschade.

Till lunch blev det ris och korvstroganoff, som vi tyckte var god. Efter lunch var det avfärd till midsommarfirandetIMG_3347 i Sälen By. Men eftersom det bara fanns 4 bilar att åka med behövde hälften åka 40 minuter tidigare än dem andra, vilket vissa inte tyckte om. Väl framme samlades vi för att se så ingen hade försvunnit. Sedan var midsommarfirandet igång, vi dansade och sjöng runt den stora midsommarstången som grodor och annat, och en del köpte fika. När det var dags för hemfärd behövde dem som åkte 40 minuter senare vänta vid vägkanten utanför. Det var inte roligt och man fick inte ens gå på toa utan vi stod där och vänta på bilarna som skulle ta oss hem.

När vi kom hem fick vi en kort vilopaus för att sedan äta midsommarmiddag. Det var grillspett med potatissallad, grillspetten fick man själv bestämma hur de skulle se ut. Man fick välja mellan paprika, champinjoner, korv, chorizo, köttbullar, kyckling och fläskkarré, plus majskolvar. Till efterrätt fick vi jordgubbstårta för att det var en väldigt speciell dag, nämligen fyllde en konfirmand år (och för att det var midsommarafton). Det var Elin Håll som fyllde 15 år!! :D

Nu sitter vi och skriver det här blogginlägget till er vuxna som vi hoppas läser det, annars har vi skrivit allt i onödan. Och om en kvart ska vi gå till kyrkan för kvällsandakt.

Hoppas ni blir glada för vårt blogginlägg som vi har kämpat med.

Ännu ett stort GRATTIS till Elin H!

Av Hugo x2

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.