2014-06-22

MORSNING KORSNING BLOGGEN!!!

Dagen började som vanligt med morgonaktivitet kl 7:30. Idag körde vi Jesus säger, som brukar kallas Simon säger. Efter

Utsikt från dagens start i en slalombacke.

Utsikt från dagens start i en slalombacke. (Foto: Emma-Karin)

morgonaktiviteten åt vi frukost. Det var samma frukost som det varit alla dagar. Kl 9:30 skulle vi samlas för att cykla iväg till träningen vid östra Tandådalen. Till starten var vi tvungna att springa/gå uppför slalombacken Pulsen. Dagens orienteringsbana var en 2,4 km lång downhillbana nerför slalombacken. Träningen var rolig och bra.

Efter träningen cyklade vi tillbaka för att duscha och äta mat. Till mat fick vi bakad potatis med lax. Efter lunchen var det planerat att vi skulle göra något jobbigt, men vi fick se på filmen ”Fucking Åmål” istället. Efter filmen pratade vi om dagens nya pärlor på frälsarkransen, kärlekspärlorna.

Mellan konfaläsningen och kvällsmaten hade vi fritid. Den tiden användes genom att vissa spelade maffia och någon/några åt pommes. Innan kvällsmaten kom Toves fiol så nu får vi se hur det låter. Till kvällsmat serverade kocken Klaus potatis med schnitzel och hollandaisesås.

Nu ska vi på kvällsaktivitet som vi som vanligt inte vet vad det är, för att ledarna är så hemlighetsfulla med allt! Hoppas nu att alla föräldrar läser bloggen så att ni inte behöver ringa och kolla läget med oss ungdomar!

Av Järbo & Kungsbergstje

jerna (Emma B & Tove)

Järbo uttalas Järrrrbo och inte Jäääärbo!!! ;)

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.