Fredagen den 12/6

Tja!

Idag vaknade vi av att ledarna kom in i stugorna och sjöng ”den blomstertid nu kommer”. Anledningen var att vi skulle ha skolavslutning. Vi blev indelade i klasser beroende på vilken stuga vi bor i. Alla klasser blev tvingade att göra någon form av uppträdande. Gustav P fick hålla tal, en klass fick sjunga och en annan dansa. Vi fick annorlunda betyg på ett papper.

Efter frukosten cyklade vi till Hundfjället för att springa downhill-orientering. Det var en riktigt jobbig backe upp till starten, på vägen upp till toppen hittade några coola kids(Jakob, Björn och Martin S) pulkor som de släpade upp till toppen för att åka på i snön. På toppen fick vi välja mellan att springa en violett eller orange bana. När alla kommmit tillbaka cyklade vi hem till stugorna för att äta lunch.

När vi ätit lunch hade vi vilostund. Under vilostunden klippte Hampus Mattias hår. Resten spelade kort eller vilade.

Mattias nya fina frisyr!

Mattias nya fina frisyr!

Andra passet började med att vi gick uppför västra kalven. På toppen hade vi styrketräning med inriktning på mage och rygg. Efter passet körde John och Gustav P backintervaller medans resten körde fotboll eller chillade. Några valde att springa eller gå uppepå fjället.

På kvällen så grillade vi marshmallows och spelade fotboll. Efter det gick vi till kyrkan och startade kvällsandakten med att Martin D spelade gitarr. Under resten av andakten pratade vi om kyrkan och morgondagens tidsschema.

Vi har kommit fram till att de flesta(inte alla) säger att de går I orientering. Eller inte.

Gustav P, Klara och Jakob!

Sixten, Klara och Johanna njuter av bålövning!

Sixten, Klara och Johanna njuter av bålövning!

Jakob och Björn hjälps åt med att göra plankan!

Jakob och Björn hjälps åt med att göra plankan!

Dagens orangea bana!

Dagens orangea bana!

D. Hundfjället, Down hill Violett

Dagens violetta bana!

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.