Midsommarafton!!

OOOOOKEY bloggen

Imose fick vi såklart ingen sovmorgon pågrund av att Mattias skulle visa sina talanger inom midsommarfirande. Han skulle göra en kombination av dans och sång, det gick såklart INTE bra. Så vi gick direkt till den varierade frukosten… Dagens ”träning” var Urban-sprint, som gick ut på att man skulle göra egna orienteringskartor. Man fick lägga banorna var som helst, men banorna skulle inte vara så långa. Sedan skulle alla springa alla gruppers banor. Till exempel gjorde gruppen som bestod av: Gustav k, Vickan, Hampus, Frida V, Stina och Elsa en bana i stuga 10 som hade gjort en gaskammare av parfym, både bastun och duschen var igång även fast det satt kontroller i dem.

Inomhusorientering!

Inomhusorientering i stuga 10!

Efter lunchen var det dags att byta om för ett hejdundrande firande i ”storstaden” Sälen. Det var tusentals fans som väntade på läktarna för att se oss dansa runt en stor midsommarstång. Publiken jublade högdljut när vi visade dem våra moves.

Hela gänget på midsommarfirande nere i Sälen!

Hela gänget på midsommarfirande nere i Sälen!

Nellie, Tova, Adde och Frida hade fina blommor i håret!

Nellie, Tova, Adde och Frida hade fina blommor i håret!

När vi väl var tillbaka i tandådalen var det dags för middagen som bestod av en riktig BBQ-fest. Gustav P stod för musiken. Efterätten var självklart en ljuvig midsommarglass med jordgubbar. Sedan vandrade vi längst den romantiska vägen i solnedgången mot midsommarkvällsmässan vi skulle ha i fjällkyrkan. Martin D och Lena stod för musiken. Det var fyra stycken som inte vågade dansa för publiken. Men dem fick ett straff för det, dem skulle dansa inför alla på mässan.

Dagens Björn: Man oljar in sina rails som man oljar in Richard, riktigt mycket för då glider det bra.

ModeBloggare: TOVA, SWEET SIXTEEN & GUSTAFO K.

Tja Tja bloggen!

Inomhusorientering!

Inomhusorientering!

Karta över minigolfbanan. Många kluriga sträckor att lösa!

Karta över minigolfbanan. Många kluriga sträckor att lösa!

Inomhusorientering!

Inomhusorientering!

Karta över Värdshuset!

Karta över Värdshuset!

Karta över parkeringen!

Karta över parkeringen!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.