Måndagen den 22 juni

Hej!

Idag vaknade vi till trummor i otakt efter en halvtimmes extra sovmorgon. Sedan åt vi frukost innan vi gick upp till wärdshuset för konfaläsning med Dan. Vi pratade om bibeln och om Jesus liv, som var relaterat till uppståndelsepärlan. Efter konfaläsningen cyklade ALLA ner till Hemköp som äntligen hade öppnat. Men när vi kom ner dit så var det strömavbrott och vi fick inte komma in. Efter några minuters väntan såg vi hur bensin priserna blinkade till och vi stormade in medan personalen stod och glodde konstigt på oss. Sedan började tömmningen av godishyllorna! När hysterin lagt sig och dom i stuga 10 redan hunnit poppa tre micropoppåsar var det dags för lunch, som idag bestod av hamburgare by Klaus. På eftermiddagen var det dags för träning som var sprintkorridor genom Tandådalen men innan vi fick springa banan var det löpskolning som Marcus höll i. När vi kom tillbaka kollade de flesta på Svampbob i stuga 13 och åt av allt nyinköpt från Hemköp. Kvällsaktiviteten bestog av poängjakt där man skulle samla så mycket poäng som möjligt genom att göra olika saker. Några tog cyklarna och cyklade upp för hela trollstigen för att ta en selfie med Åke skidor, för att sedan klättra upp på fjället för att ta en bild och leta efter svamp och snö, medans andra stannade kvar bland stugorna och utförde könsbyten. Efter denna extrema tävling så var det dags för kvällsandakt som idag hölls av den bullbakande Elias och kantor Louise. De spelade och sjöng väldigt bra och alla njöt av sången. Sedan fick de en stor gruppp kram innan vi gick. Sedan kröp alla ihop i sina stugor innan det var dags för att sova.

Till sist vill jag bara påpeka att ni som tror att det heter att man går ”på” eller ”i” orientering har fel, det heter att man håller på med orientering eller att man springer orientering eftersom att man inte går i skogen.

Dagens Björn:

Det finns inga rätt eller fel

därför har jag alltid rätt.

Det finns inga rätt eller fel

det finns bara det Björn vill.

 

By Frida V, John och Eleanore

 

Dagens träning i Tandådalen.

Dagens träning i Tandådalen.

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.