Tisdag 5 juli

Hej!

I morse kom ledarna in och väckte oss med sin ”fina” körsång. Efter det var det bara att klä på sig och gå ut till morgongympan direkt, vilket bestod av olika stafetter. Sedan var det dags för Klaus fantastiska frukost som inleddes av den hemska bordsbönen ”Gud är god mot mig…” osv. Personligen tycker vi att vi borde skaffa en ny bordsbön.

När konfaundervisningen och träningen skulle dra igång var många lite förvirrade eftersom det var ombytta roller idag. De som vanligtvis har konfa på morgonen hade idag träning direkt för att kunna springa uppe på Hundfjället (samma upplägg som igår), eftersom det åskat de tidiga dagarna. Den andra gruppen på konfan höll på med pyssel, drama och bibelläsning.

FullSizeRender

Här fick konfirmanderna dela med sig av sina oaser, alltså platser där man kan vara sig själv och känna trygghet.

Här fick konfirmanderna dela med sig av sina oaser, alltså platser där man kan vara sig själv och känna trygghet.

Efter lunchen som bestod av kall lax med potatisgratäng (som tyvärr inte va så jätteuppskattad) bytte grupperna. De som skulle träna cyklade iväg genom den fina Sälenterrängen vilket dock väldigt få märkte eftersom de höll på att dö av mjölksyra i benen och hjärtklappningar. Det var fint och klart nästan hela träningspasset förutom när de skulle cykla hem då det började spöregna och alla blev pissblöta. Men hemvägen gick fort för det var nedför.

Innan middagen hängde alla i stugorna samt firade Julia F och Wilma som fyllde år. Många satsade på att fixa hushållet genom att handla, baka, städa och tvätta. Och alla oroliga föräldrar som fortfarande tror att vi är fem; vi är faktiskt vuxna snart. Middagen bestod av fantastiska hamburgare med pommes och som pricken över i:et fick vi glass i stora lass med maränger, bananer och kola-och chokladsås eftersom Julia och Wilma fyllde år (TACK!).

Julia F och Wilma som är dagens födelsedagsbarn! Grattis tjejer!!

Julia F och Wilma som är dagens födelsedagsbarn! Grattis tjejer!!

Strax efter det blev det krig mot knotten då det var dags för kvällsaktivitet som bestod av någon konstig, komplicerad men rolig lek. När det var klart var det kvällsandakt då ledarna meddelade att vi har hela 20 minuters sovmorgon. Alla jublade och var överlyckliga. Inte nog med det så är det bad och bowling (ingen ville träna) imorgon som alla ser fram emot.

Dagarna avslutas med en enorm gruppkram!

Dagarna avslutas med en enorm gruppkram!

Många konfirmander=många skor...

Många konfirmander=många skor…

13569774_10153738795354607_605612497_o

Under kvällens lekar var det glada miner.

Nu taggar vi för imorgon. Puss och kram Kalle, Lisa och Emelie.

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.