Konfirmation Sälen önskar God Jul!

Hej!

Hoppas ni har det bra! Här i Dalarna är det sedan slutet av November en hel del vitt på marken och kvicksilvret är allt som oftast under nollan. Konfabuffen från Bagheera gör sig bra=)

Planeringen inför lägret rullar på, vi håller som bäst på att planera allt från träningar till konfirmationsundervisningen men även en massa roliga aktiviteter. Eller vad tror ni om en mix av Keps OL, Myr-OS, Disco, Urban, äventyr i Bibelns värld. Kanske har du en turban på dig, vem vet?

Sedan upptakten har vi bla skrivit ett 5årigit samarbetsavtal med Lima Transtrand församling där vi tillsammans kommer jobba för att konfirmation Sälen ska vara det OL-konfirmationsläger i Sverige med högst kvalité. Nedan kan du se den glada trion som kommer leda konfa undervisningen i sommar.

DSC_1529[1]

Ann-Hulten Gustavsson, Roger Pernling, Birgitta Arneving

Påsken, det var då allt började. En man som förändrade hela världen. Gå gärna på så många gudstjänster du kan under påsken. Varför inte ta en himmelsfärd för att landa i Pingsten. Nu så här inför Jul och Trettondagshelgen är det fint att få vara med om ett barns födelse och forskare som kommer på besök till palatset- nej till stallet för att hylla detta lilla barn. Vad var det de såg och upplevde? Kanske vet du svaret efter jul?

Vi kan även avslöja att vi har klart med en hemlig gäst som dyker upp någon gång under lägret. Ledtråd är att hen blev prisad under OL galan här i höstas och hens bästa minne från sin konfirmation är. ”När hela lägret tillsammans samlades i myren. Dagen vi alla hade väntat på var här. Mossfotbollsmatchen skulle avgöras och ingen var villig att ge sig utan skulle kämpa tills inget mer fanns att kämpa för. Allt började fint och strukturerat som en näst intill vanlig fotbollsmatch men urartade ganska snabbt till något som mer kunde liknas med rugby. Innan vi visste ordet så låg vi alla i en stor härlig hög tillsammans och både lortigheten och glädjen var total.”

mystery-person-graphic

Kan du gissa vem det är som kommer o hälsar på under lägret?

Ha en riktig skön jul och gott nytt år önskar ledargänget på konfirmation Sälen.

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.