Vi är igång!

67(!) ungdomar har idag anlänt till Tandådalen här i Sälen för att tillbringa 3 kommande veckor med konfirmationsundervisning, träning och mycket annat. 

Ikväll kickade vi igång lägret med en god middag där deltagarna fick ta del av information vad som gäller under lägret. Till exempel gick vi igenom ordningsregler och vad alla skall tänka på. Avslutningsvis bjöds det på invigning med teaterunderhållning, sång och en snabb visit av DJ Gunther! Innan vi tog oss hem till stugorna för att slå oss till ro körde vi en speed-dating där alla fick en halv minut på sig att presentera sig för varann. 

Imorgon väntar första riktiga dagen. Det blir träning på fjället, konfirmationsundervisning och säkert ett och annat bus. Se bifogad bild för dagen: 2

 

Allt gott!

/Ledarna

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.