Fjällvandring

Hej fina fina bloggen!

Idag så har vi gått den legendariska fjällvandringen. Vi hade tur med vädret till en början men på kvällen så försvann turen. Vi gick upp på fjället och sen nere i en dal. Väl uppe på fjället så påbörjade vi en lång pilgrimsvandring ”tyst” för oss själva i en timme för att orientera oss i vårat inre. Efter pilgrimsvandringen så var det lunchpaus uppe på fjället. Efter lunchpausen så fortsatte vandringen mot destination myggträsk (Myrflodammen).  Väl framme så väntade utmaningen att sätta upp tälten som vissa grupper hade lite problem med. När alla hade lyckats sätta upp tälten och var lagom uppätna av myggen så väntade den efterlängtade middagen. Maten satt som en smäck! Efter middagen så hade vi en mysig andakt med sång och marshmallows. Just som vi trodde att den tuffa dagen inte kunde bli tuffare så svepte ett oväder in över myggträsk, som pricken över i:t gjorde detta att alla myggor samlades i tälten och vi levde våra bästa liv. Vi vill även tillägga såhär på sluttampen av dagens dagbok att vi levde halva dagen på bäcksvatten vilket gjorde att vissa magar inte mådde lika bra som alla myggor gjorde. Men vi vill dock tillägga att det var en helt legendarisk vandring och mysigt ändå. Om ni vill höra fortsättningen på detta legendariska äventyr så hänvisar vi till morgondagen blogginlägg.

Ha det gött där hemma hälsar Elin, Ester och Albin! :)

file2 file4 file6 file5 file3 file1 file

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.