Poängjakt + musik

Tja bloggen

Dagen började med frukost, det blev sovmorgon eftersom vi inte hade någon morgongympa. Sedan gick vi till kyrkan för att ha ett intressant musikpass med kung Roger och Emil. Vi fick lära oss låtar till konfirmationen. Vi fick också gör egna låtar och spela upp i kyrkan. En grupp skrev om Roger och han fällde en tår. Sedan blev det lunch och det blev pasta och köttfärsås det var superduper gott. Vi fick reda på vad vi skulle göra på eftermiddagen och vi skulle köra en poäng jakt. Det var (ganska) kul. Nu ska jag (Axel) berätta om min resa på fjället. Vi började med att leta efter nyckel till kartorna med kontrollerna vi skulle söka efter. Vi kom iväg fort och delade gruppen på två för att nå fler kontroller. Vi hade problem med att en i gruppen låste in sin nyckel och va tvungen att hämta extra nyckel. Sedan cyklade vi iväg på jakt efter kontroller. Vi tog två stycken kontroller innan vi drog upp på fjället för att ta dom kontrollerna som är värda mest. Vi tog med oss cyklarna upp på fjället och det var väldigt osmart. Det var svårt att cykla och vi uppskattar att vi tappade 20 min på att ta med cyklarna upp på fjället. Sedan begav vi oss tillbaka till stugorna för att redovisa allt för ledarna och visa vad vi varit med om. Efter äventyren så duschade vi och fixa till oss inför middagen. Immorgon är den stora dagen alla längtat till… Hemköp öppnar.

God natt

(Axel G, Lucas W, Agnes S.E)

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.