Beslut om OL konfan 2020 kommer 15maj

Det är 1 Maj och många har hört av sig som undrar hur det blir med lägret som planats starta om en dryg månad. Som ni vet lever vi i högst märkliga tider där många människor lider. Ingen vet i dag hur länge de restriktioner och rekommendationer kommer hålla i sig så vi har beslutat att hålla oss kalla fram till 15Maj då vi kommunicerar ut om vi kommer köra lägret som planerat eller tvingas ställa in det.

Vi följer nyhetsuppdateringen med spänning var dag och har jobbat för att kunna genomföra lägret  som planerat men att dela upp gruppen i två för att klara 50regeln och minimera risken för smittspridning . Där känner vi att vi har lösningar men det vi inte kan trolla med är den rekommendation om resorna ” Däremot kan smittspridningsrisken vara högre om lag från olika delar av landet möts, vilket innebär att matcher och tävlingar som innebär längre resande inte bör genomföras.” Du kan läsa mer om rekommendationerna här:

Vår tidsplan:

12Maj har SOFT ett möte som ska resultera i allmänna rekommendationer.

14Maj har vi Styrelsemöte vi har även kontakt och dialog med Orienterings Konfirmationslägret i Eksjö.

15Maj kommunicerar vi ut beslutet.

Dock vill vi vara öppna och meddela att såvida inte läget och rekommendationerna förbättras/ändras så pekar det åt ett inställt läger.

Ledsen att vi inte kan komma med mer klara besked men optimister som vi är vill vi hålla hoppet vid liv.

Mvh William Lind Malungs OK

0624_2

Vi lever på hoppet =)

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.