Vi söker konfa ledare till 2021

Vi söker nu dig som är intresserad av att göra konfan 2021 i Sälen till världens bästa konfaläger för orienterare!

Det kommer det arrangeras två olika läger sommaren 2021. Många ungdomar och extra kul. Ledarna träffas 2 dagar före lägret startar för att börja planera. Det är även en upptakt (*om Corona tillåter) i Falun i samband med Daladubbeln. Du kan i ansöka välja på att vara ledare eller huvudansvarig. 

IMG_20190622_100320 (1)

Några konfirmander från ett av de tidigare lägren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ledare:
Som en av ledarna förväntas du arbeta som en del av ett team för att skapa fantastiska minnen åt ungdomarna. Allt från att förbereda och se till att de har frukosten redo i tid varje morgon, till att köket lämnas rent och organiserat efter måltiderna. Du ansvarar för att ta med dig cykel till lägret som kommer vara främsta transport medlet till träningar (en grupp på fm och en på em). I övrigt är det bara att använda din kreativitet och tillsammans i teamet hjälpa till med dina idéer för att göra lägret till den roligaste upplevelsen som möjligt. Ni kommer vara ca 8 ledare på 70 ungdomar.
 
Huvudansvarig:
I uppdraget ingår förutom att vara ansvariga på plats dvs hålla i trådarna och organisera så att övriga ledare vet vad som gäller, vara den anhöriga främst kontaktar under lägrets gång, hjälpa till att välja ledare till lägret, planera upptakt tillsammans med William Lind etc.
 
Intresserad? Fyll i ansökan:
 
För mer information kolla på hemsidan: www.konfirmationsalen.com
Frågor: kontakta William Lind Malungs ok lindwilliam@hotmail.com, 0737662167
 
IMG_0428

Hoppas du vill vara med i kart diskussionerna 2021!

 

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.