Information från upptakten för läger 15/6- 5/7 2021

Tack för en trevlig tillställning där ni delade med er av era glada minner trots att de yttre omständigheterna kanske inte var med oss till 100% denna helg.  Kul att se och ja åtminstone jag funderade på om myten om att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder verkligen stämmer… 

Vi gick igenom lite information om lägret via en tipspromenad som du hittar samlat i följande PDF (nu rätt fil). Du som inte var med läs den och du som var med  kanske ska bläddra igenom den i lugn och ro hemma. Det är information om konfirmationsdagen, förberedande besök i kyrkan, hur du får en bibel, att vi kommer cykla till de flesta träningar och att du behöver ha med cykel, hur en vanlig dag ser ut etc, etc. 

Under tipspromenaden ställdes ju ni för lite knep och knåp om du vill kan du utmana dina kompisar eller kanske familjen? Det var många som testade och till och med klarade NAVY SEALS Fitnes sit up requirements. Är du en av dem som vågar testa?  Du hittar utmaningarna och svar i denna PDF.

långsträcka k9

Ja långsträckan då? Jo det ser ut som att de snabbaste tiderna på den violetta sträckan sattes rakt på. Men det behöver ju inte vara lika med det snabbaste för samtliga. Kanske var det bäst för just dig att gå runt? En dam kanske skulle ha förhållandevis snabbare på runt?  På Orange är det ingen som lagt upp rutt så det är svårt att säga men jag skulle tro att sträcksegern sätts med rakt på. Vad tror du? Du hittar livlox för fjäll etappen här.

 

Bra jobbat alla och tack för att ni kom och gjorde denna helg till en trevlig start på lägret! 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.