Snart dags för första träffen!

3 dagar kvar till upptaktsträff för tidernas första konfirmation Sälen. Ledarstaben ser fram emot att träffa er deltagare. Vi önskar er också lycka till i dalaskogarna för er som deltar i Daladubbeln till helgen!

På lördag den 15:e oktober är det dags för första samlingen med konfa-gänget. Vi ses vid Dalaidrottens hus på Ingarvet i Falun klockan 16.00.

Väl på plats kommer prästen Lena hålla i det mesta av upplägget och vi kommer såklart hinna presentera och träffa varandra. Möjlighet kommer också finnas att ställa eventuella frågor och funderingar inför sommarens läger.

Efter samlingen bjuder vi på spaghetti och köttfärsås som bra uppladdning inför Daladubbelns långdistans-patrull på söndagen. Det kommer även erbjudas gluten- som laktosfritt alternativ för dem som önskar det!

Sju stycken deltagare har angett att ni vill bli upphämtade från Haraldsbogymnasiet respektive Hälsinggårdsskolan. Er uppgift blir att ta er till korsningen Hälsinggårdsvägen-Kopparvägen vid Pizzeria La Marina vilket är ca 2-3 minuters promenad från skolorna. Klockan 15:25 blir ni upphämtade där. Om något problem dyker upp för att hitta dit eller hinna i tid, ring 073-932 60 75 så hjälper vi till att lösa detta!

Följande har angett att de vill upphämtade:

Niklas DeWitt

Märta Ransjö Zander

Kajsa Johansson

Sara Jönsson

Linnea Gustavsson

Olle Nilsson

Axel Forshällen + ev. anhörig.

Här hittar du en länk till en karta på Eniro till samlingsplatsen vid pizzeria La Marina.

 

Vi ses på lördag!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.