Första träffen avklarad

Drygt två veckor har nu gått sedan första träffen i Falun under Daladubbelnhelgen och de flesta deltagarna kunde närvara! Fantastiskt kul både att Daladubbeln är en så stor tävling och att vi fick chansen att samla nästan hela truppen då alla ändå var på plats i Falun.

Några små roliga nybörjarmissar har dykt upp på vägen i arrangemanget. Inga allvarliga saker dock, utan lite små aha-upplevelser och saker som vi troligtvis kommer kunna lösa på ett bättre sätt till nästa gång. ”Pinsamt misstag nummer 1” var maten vid Daladubbeln. Innan hade vi noga planerat att bjuda på köttfärsås och spaghetti som vi skulle koka och värma upp på plats vid Dalaidrottens hus. Dagen innan insåg vi dock att det finns tillgång till 2 kokplattor och ingen ugn där. Hmm, blir nog lite tufft att värma köttfärsås och koka spaghetti åt 45 personer på 2 kokplattor! Som tur var hittade vi på Sabaidis thairestaurang som på kort varsel kunde hjälpa oss med 45 middagslådor med mat. Kryddstarkt var det men alla verkade mätta och belåtna efteråt. Tack Sabaidi!!! Dessutom har jag fått trycka i mig 5 kg köttfärsås, 13 burkar tomatkross, gullök och vitlök de senaste veckorna. Snälla kompisar har dock kommit på besök och hjälpt mig tömma kylen så det blir något annat än köttfärs till middag… :-)

”Pinsamt misstag nummer 2” gjorde vi då alla ni deltagare skulle fotograferas med bild till hemsidan. Eftersom vi nu vid första tillfället inte hann med en riktig presentation av er stod vi efteråt med 27 bilder på unga snygga orienteringsungdomar – men VEM i hela friden är VEM??? Stefan har börjat detektivarbete på facebook och lokaliserat 11 av er. Kolla gärna in deltagarsidan om du är med på bild och att din presentation stämmer. Finns ingen bild och du själv känner dig tämligen säker på att du fastnat på en bild i Falun – maila gärna en annan bild på dig själv så får vi hjälp i det fortsatta arbetet att pussla ihop rätt namn med rätt person :-)

Igår var jag och William i Sälen och gjorde klart vissa saker kring matbiten under lägret. Vi kommer att äta i restaurang ”Bistro 303” i Lindvallen under lägret. Där kommer Frida ha tillgång till ett fullt utrustat restaurangkök och där finns gott om sittplatser för såväl kvällssamlingar som måltider. Konfirmationsmiddagen kommer att arrangeras av Tandådalens Wärdshus i Tandådalen. De är redan nu taggade på att leverara en fin avslutningsmiddag på lägret för såväl er konfirmander som släkt och vänner!

Ni glömmer väl heller inte bort att då och då besöka kyrkan då det erbjuds intressanta gudstjänster!? Prästen Båt-Lena rekommenderar några regelbundna besök och framförallt vid de större helgerna som jul och påsk. Kanske erbjuds något spännande tema även i Halloween-tider!?

Dessutom vill jag påminna om att sista dag för skapande av design på lägertröja är den 15 november! Skicka ditt färdiga förslag till Martin så kanske det blir din design som kommer tryckas på tidernas första konfirmation Sälen-tröja!!!

Ha de fint!

//David

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.